Libnet.ro
UNICEF

08:30

CERONAV dezvolta o retea de cooperare pentru specialistii din domeniul navigatiei pe Dunare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CERONAV dezvolta o retea de cooperare pentru specialistii din domeniul navigatiei pe Dunare

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a dezvoltat, alaturi de ceilalti 17 parteneri, o retea de cooperare pentru specialistii din domeniul navigatiei pe Dunare, numita Danube Knowledge Network DKN). continuă pe Ziarul Bursa

Australia: Ambalajele generice pentru produsele din tutun incurajeaza comertul ilicit

Introducerea ambalajelor generice pentru produsele din tutun a incurajat cresterea nivelului de constientizare al micilor comercianti din Australia privind comertul ilicit, arata un studiu publicat de compania de cercetare Roy Morgan, conform unui comunicat de presa.

AmCham si FIC au trimis Guvernului recomandarile lor cu privire la impozitul pe cladiri; redevente; contributia la sanatate pentru veniturile din chirii; reforma sistemului de sanatate

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) si Consiliul Investitorilor Straini FIC) atrag atentia asupra efectelor generate de unele masuri fiscale prevazute in Scrisoarea de Angajament a Guvernului Romaniei catre FMI sau aflate pe agenda Guvernului, de natura sa afecteze sistemul fiscal romanesc. Cele doua organizatii au analizat si au transmis Ministerului Finantelor Publice observatii si recomandari privitoare la impozitul pe cladiri; redeventele pentru industria petroliera; contributia la fondul de sanatate pentru veniturile din chirii si extinderea bazei de impozitare pentru contributia la fondul pe pensii; reforma sistemului de sanatate. Vezi recomandarile in detaliu din documentul atasat.

A murit actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolurile din westernurile spaghetti

Actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolul Ringo din westernurile spaghetti, a murit marti seara, la varsta de 75 de ani, intr-un accident rutier in Roma, scrie presa italiana, preluata de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )