Libnet.ro
UNICEF

09:15

CES 2015: Sony va anunta un nou Walkman in cadrul evenimentului din Las Vegas

Playtech Playtech,
CES 2015: Sony va anunta un nou Walkman in cadrul evenimentului din Las Vegas

Nu au trecut mai mult depatru luni de la debutul lui NWZ-ZX1, cel mai nou Walkman, si Sony are de gand sa lanseze un nou model in cadrul CES 2015. CES 2015 este doar la cateva ore distanta, iar, dupa cum era de asteptat, deja incep sa apara numeroase informatii in legatura cu multe dintre produsele care vor fi lansate acolo. Desigur, majoritatea acestora sunt bazate pe posterele care au fost deja afisate. O astfel de informatie extrem de interesanta []. continuă pe Playtech

Mini-drone, case inteligente si noi dispozitive purtabile, principalele atractii la CES 2015

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele de televizoare, mai mari si mai performante decat cele lansate in anii anteriori, transmite Mediafax.

CES 2015: Samsung mizeaza pe Tizen pentru noua gama de smart TV-uri

La CES 2015, cei de la Samsung vor prezenta, printre altele, si o gama noua de televizoare inteligente. Compania a declarat ca toate modelele vor rula sistemul de operare Tizen OS. Sistemul de operare Tizen nu a avut o traiectorie foarte lina pana acum, dar gigantul sud-coreean nu vrea sa renunte la el. Cei de la Samsung spun ca au schimbat sistemul de operare de pe televizoarele inteligente, pentru ca Tizen se conecteaza mai usor la alte dispozitive, prin Wi-Fi [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )