Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cesare Prandelli a anuntat lotul Italiei pentru Cupa Mondiala. Inter nu are niciun jucator selectionat, campioana Juventus da ce mai multi internationali

Adevărul Adevărul,
Cesare Prandelli a anuntat lotul Italiei pentru Cupa Mondiala. Inter nu are niciun jucator selectionat, campioana Juventus da ce mai multi internationali

Cesare Prandelli ataca turneul final din Brazilia cu o echipa mult intinerita fata de acum patru ani, cand squadra azzura a fost eliminata inca din faza grupelor. Totusi, in lot se regasesc si cateva nume grele, a caror experienta este uriasa. continuă pe Adevărul

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Fabio Capello a anuntat lotul Rusiei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Rusiei, italianul Fabio Capello, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Tehnicianul care va implini 68 de ani chiar in timpul turneului final, pe 18 iunie, l-a.

Selectionerul Algeriei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, a anuntat numele celor 23 de jucatori care vor forma lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii vor avea doar trei fotbalisti din.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Selectionerul Ghanei a anuntat lotul defintiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Antrenorul ghanez nu a propus nicio surpriza pe lista prezentata presei, bazandu-se pe.

Argentina a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala. Cine joaca alaturi de Messi

Selectionerul Alejandro Sabella a stabilit lotul definitiv al Argentinei pentru Cupa Mondiala, care debuteaza pe 12 iunie. Printre starurile care vor merge in Brazilia se numara si Lionel Messi.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondiala. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu a fost retinut in lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Cesare Prandelli l-a anuntat duminica. Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )