Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cetatea Brasovului, scoasa la vanzare cu 3,5-4 milioane euro

România Liberă România Liberă,
Cetatea Brasovului, scoasa la vanzare cu 3,5-4 milioane euro

Compania Aro Palace vrea sa vanda Cetatea Brasovului, deoarece monumentul istoric nu este profitabil, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Aro Palace vrea sa scoata la vanzare Cetatea Brasovului. Monumentul istoric ar valora 3,5-4 mil. euro

Aro Palace intentioneaza sa vanda Cetatea Brasovului contra unei sume de 3,5-4 milioane de euro si negociaza cu Primaria. In cazul in care nu se va ajunge la un acord, o va scoate din toamna la licitatie, a declarat Mihai Fercala, directorul general al.

Aro Palace vrea sa vanda Cetatea Brasovului cu 3,5-4 milioane euro si negociaza cu Primaria

Aro Palace intentioneaza sa vanda cu 3,5-4 milioane de euro Cetatea Brasovului si negociaza cu Primaria, iar in cazul in care nu se va ajunge la un acord, o va scoate in toamna la licitatie, a declarat pentru Mediafax Mihai Fercala, directorul general al SIF Transilvania, care detine Aro.

FOTO Aro Palace vrea sa scape de Cetatea Brasovului. Daca Primaria nu o cumpara vrea sa o vanda cu 3,8 milioane de euro

Initial, SIF Transilvania care este actionar majoritar la Aro Palace a vrut sa vanda cetatea cu 5,2 milioane de euro. Pretul a scazut apoi la 3,8 milioane de euro. Cetatea a fost oferita si Ministerul Culturii si Consiliului Judetean, dar reprezentantii institutiilor au refuzat sa o cumpere. Primaria Brasov a declarat ca ar vrea cetatea, dar la un pret corect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )