Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cetatea Teutonilor mai asteapta pana cand isi va recapata gloria de alta data

Adevărul Adevărul,
Cetatea Teutonilor mai asteapta pana cand isi va recapata gloria de alta data

Dupa ce marile cetati ale judetului au fost reabiliate rand pe rand, acum Consiliul Judetean nu mai are bani in acest an si pentru finalizarea lucrarilor la Cetatea Feldioara, care este cea mai veche din judet. continuă pe Adevărul

Cand isi va boteza Antonia baiatul

Antonia ar fi trebui sa organizeze botezul baiatului sau, Dominic, luna aceasta, la implinirea a trei luni cand micutul a venit pe lume. Evenimentul va avea insa loc mai tarziu. Iata cand a decis solista alaturi de iubitul ei, Alex Velea.

Ponta explica cand isi da Valcov cu adevarat demisia

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la demisia lui Darius Valcov, de la Ministerul Finantelor, ca acesta va mai sta la conducerea institutiei cel putin inca o luna, o luna si jumatate, pana la finalizarea celor doua Coduri.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile unor tineri incarcerati pentru ca au comis mai multe infractiuni cand erau minori

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii de pe B1 TV povestile unor tineri incarcerati in centrul de minori de la Buzias pentru ca au comis o serie de infractiuni cand erau minori. Pare un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )