Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cetatenii din Republica Moldova isi aleg primarii

România Liberă România Liberă,
Cetatenii din Republica Moldova isi aleg primarii

Peste 2,8 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati, duminica, la urne in Republica Moldova, pentru a-si alege primarii si consilierii locali si raionali pentru urmatorii patru ani. continuă pe România Liberă

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Autoritatile de la Kremlin au hotarat ca importurile de fructe din Republica Moldova sa fie reluate, scrie Mediafax Potrivit unui comunicat al ANSA, in urma vizitei inspectorilor Rosselhoznadzor, in perioada 29.

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova incepand cu data de 12 iunie, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor ANSA), relateaza Mediafax. Deocamdata au fost.

Ciudateniile alegerilor din Republica Moldova: hipnoza in masa, detectorul de minciuni si referendum pentru mutarea capitalei

Cetatenii Republicii Moldova isi aleg duminica reprezentantii in administratia locala pe fondul instabilitatii guvernamentale si incertitudinilor economice si politice. in actuala campanie au aparut tot felul de povesti bizare: alegatori hipnotizati, solicitarea de verificare a candidatilor cu detectorul de minciuni si chiar cererea de mutare a capitalei.

Societatea din Republica Moldova, reprezentata prin caricaturi

Societatea dezbinata din Republica Moldova a fost reflectata printr-o serie de caricaturi realizate de studentii Academiei de Arte din Chisinau. Expozitia oglindeste in mod ironic problemele economice, sociale, politice si etnice ale tarii. Studentii care au realizat lucrarile sustin ca umorul este singura solutie pentru a depasi situatiile tragice.

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor ANSA), citata de IPN in pagina electronica.

Gabriel Oprea, la intalnirea cu ministrul de Interne din Republica Moldova: Combaterea criminalitatii organizate transfrontaliere ramane o prioritate pentru cele doua ministere (VIDEO)

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea l-a primit joi la bucuresti pe omologul sau moldovean, Oleg Balan. in cadrul unei conferinte de presa comune, sustinuta lsa sediul MAI, Gabriel Oprea a precizat ca una dintre.

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale generale, pentru primari si consilii locale. Conform Codului Electoral din Republica Moldova, primarii si consilierii se aleg prin vot universal, pentru un mandat de 4 ani.

Republica Moldova: Sectiile de votare s-au inchis, rata de participare - peste 48%

Sectiile de votare pentru alegerile locale din Republica Moldova s-au inchis duminica, la ora 21,00, rata de participare la nivel national anuntata cu putin timp inainte de inchiderea urnelor fiind de 48,9%,.

S-a incheiat votul in Republica Moldova

Sectiile de votare pentru alegerile locale din Republica Moldova s-au inchis duminica, la ora 21,00, rata de participare la nivel national anuntata cu putin timp inainte de inchiderea urnelor fiind de 48,9%.

Alegeri Locale Republica Moldova: Cati observatori internationali au fost delegati

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a acreditat in total 2. 353 de observatori, dintre care 138 internationali, la alegerile locale care vor avea loc duminica, peste Prut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )