Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cetatenii din Targu Jiu, invatati cum sa previna incendiile

Adevărul Adevărul,
Cetatenii din Targu Jiu, invatati cum sa previna incendiile

Autoritatile locale din municipiul Targu-Jiu vor efectua o camampanie de informare pentru prevenirea incendiilor. continuă pe Adevărul

Municipiul Targu Jiu a inceput sa fie impodobit pentru sarbatorile de iarna

Lucratorii Primariei Targu-Jiu au inceput sa monteze ghirlandele si figurinele care vor infrumuseta orasul de sarbatorile de iarna.

Liga I: Pandurii Targu Jiu si Steaua Bucuresti au remizat, scor 0-0

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, duminica, in deplasare, scor 0-0, cu formatia Pandurii Targu Jiu, in derbiul etapei a XII-a a Ligii I, si a ramas pe primul loc in clasament. Dupa acest.

DOSAR PENAL deschis pe numele capitanului echipei Pandurii Targu Jiu.

Capitanul echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, Viera Ousmane Diarrassouba, este cercetat de politisti din Gorj pentru conducerea unei masini cu nume fals, transmite Realitatea TV. Autoritatile i-au intocmit dosar penal. Stire in curs de actualizare.

LIVE TEXT Pandurii - Steaua 0-0

Peste 10. 000 de suporteri sunt prezenti pe Stadionul Municipal din Targu Jiu, pentru a urmari meciul derbi Pandurii-Steaua. Organizatorii au pregatit la inceputul meciului un frumos spectscol de confeti. Atmosfera este deosebit de frumoasa la meciul care poate decide relansarea campionatului.

Afla cati suporteri stelisti vor fi prezenti la meciul cu Pandurii

Suporterii pot intrat pe Stadionul Municipal din Targu-Jiu cu doua ore inainte de disputarea meciului dintre Pandurii si Steaua, derbiul turului de campionat. La meci va fi prezenta si o galeriei a echipei Steaua formata din 450 de suporteri.

Vezi ce spune Petre Grigoras inainte de derbiul pentru locul I cu Steaua

Petre Grigoras, antrenorul echipei Pandurii, s-a declarat increzator in sansele echipei sale de a scoate un rezultat pozitiv in fata Stelei. Meciul se va disputa duminica, 21 octombrie, pe Stadionus Municipal din Targu-Jiu, de la ora 21.

13 ofiteri din 11 tari ale lumii se vor afla in vizita de studii in judetul Gorj

Cursantii din cadrul Cursului Superior International, care se desfasoara la Scoala de Aplicatie pentru Ofiteri ,,Mihai Viteazul a Jandarmeriei Romane, vor efectua o vizita de studii in municipiul Targu-Jiu si judetul Gorj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )