Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cetatenii straini vor putea cumpara liber terenuri.

România Liberă România Liberă,
Cetatenii straini vor putea cumpara liber terenuri.

Statul elimina restrictiile impuse in prezent cetatenilor straini care vor sa cumpere terenuri agricole, dupa 1 ianuarie, inclusiv obligatia de a avea experienta in agricultura, dar pastreaza prevederea privind dreptul de preemptiune al cetatenilor romani, potrivit unui proiect de lege, informeaza Mediafax. Guvernul renuntase recent la intentia de a limita la 100 de hectare suprafata de teren agricol pe care o poate detine o persoana fizica, cetatean roman sau din alt stat UE, dar mentinuse . continuă pe România Liberă

Strainii vor putea cumpara mai usor terenuri agricole din Romania. Ce restrictii au fost eliminate

Statul elimina restrictiile impuse in prezent cetatenilor straini care vor sa cumpere terenuri agricole, dupa 1 ianuarie 2014, inclusiv obligatia de a avea experienta in agricultura, dar pastreaza prevederea privind dreptul de preemptiune al cetatenilor romani, potrivit unui proiect de lege.

U2 si Madonna vor putea fi impresariati de Live Nation, compania-gigant care organizeaza concerte

Live Nation Entertainment, companie-gigant care organizeaza concerte, este in negocieri avansate pentru a cumpara societatile de administrare din spatele formatiei U2 si din spatele Madonnei, potrivit mai multor surse care au participat la discutii, scrie The New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2927 seconds )