Libnet.ro
UNICEF

18:00

E ceva magic la Madrid: Sorana Cirstea e a treia jucatoare din Romania calificata in sferturile de finala

Adevărul Adevărul,
E ceva magic la Madrid: Sorana Cirstea e a treia jucatoare din Romania calificata in sferturile de finala

Dupa Simona Halep si Irina Begu, Sorana Cirstea s-a calificat la randul ei in sferturile de finala de la Madrid, dupa victoria cu 6-4, 7-6 in fata Laurei Sigemund. continuă pe Adevărul

Ne merge de minune in Madrid. Sorana Cirstea a trecut de Kovinic. Avem 4 jucatoare in optimi

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, marti seara, dupa ce a invins-o pe Danka Kovinic Muntenegru), cu 6-3, 7-5, potrivit Agerpres. Sorana o va infrunta in optimi pe germanca Laura Siegemund 28 ani, 44 WTA), victorioasa in fata croatei Mirjana Lucic-Baroni. Romania are in optimi la Madrid patru jucatoare: Halep, Begu, Tig si Cirstea.

Trei romance in sferturi la Madrid: Sorana Cirstea se alatura lui Halep si Begu dupa victoria in fata Laurei Siegemund

Avem motive de bucurie. Sorana Cirstea este cea de-a treia romanca care s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid. Romanca a invins-o cu 6-4, 7-6 pe Laura Siegemund si merge.

Sorana Cirstea, a patra jucatoare din Romania in optimi la Madrid. Toate evolueaza miercuri

Un sfert dintre jucatoarele prezente in optimile de finala la turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid sunt din Romania, iar Sorana Cirstea a completat acest tablou in urma victoriei pe care a obtinut marti noapte contra Dankai Kovinic din Muntenegru.

Performanta in tenis: Sorana Cirstea intregeste careul romancelor la Turneul de la Madrid

Turneul de la Madrid, desfasurat in complexul denumit Caja Magica, este unul magic pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea Romania, 127 WTA) a invins-o marti seara pe Danka Kovinic Muntenegru, 52 WTA), scor 6-3, 7-5, alaturandu-se romancelor Simona Halep, Irina Begu si Patricia Tig, in optimile de finala.

Calificare pentru Sorana Cirstea in sferturi la Madrid

Sorana Cirstea s-a alaturat jucatoarelor Simona Halep si Irina Begu in sferturile turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile turneului WTA de la Madrid (VIDEO)

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de aproape 5 milioane de dolari. Jucatoarea romana de tenis a invins-o pe Danka.

Sorana Cirstea, in optimile turneului WTA de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, marti seara, dupa ce a invins-o pe Da.

Sorana Cirstea, a patra romanca ajunsa in optimi la Madrid! Toate joaca azi

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale Mutua Madrid Open, dupa victoria cu Danka Kovinici Muntenegru), scor 6-3, 7-5.

Sorana Cirstea produce surpriza la Madrid in primul tur. Patricia Tig mergea si ea mai departe

Beneficiara a unui wild card pentru a evolua pe tabloul principal de la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac, jucatoarea Sorana Cirstea a produs surpriza, duminica, in prima zi de competitie.

Sorana Cirstea, victorioasa la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, beneficiara unui wild card, a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )