Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Preda, dupa declaratiile lui Ponta despre Oltchim: Iesire a unui premier plagiator.

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda, dupa declaratiile lui Ponta despre Oltchim: Iesire a unui premier plagiator.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca afirmatiile premierului Victor Ponta privind Oltchim reprezinta o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regior insotit de doi sufleori nereusiti, potrivit Mediafax. Am vazut, astazi la pranz, o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regizor insotit de doi sufleori nereusiti, sa ne spuna filmul fabricii Oltchim. In dispretul celor 3. 000 de oameni care au probleme, domnul Ponta incepe sa strige hotii!. continuă pe România Liberă

Cezar Preda (PDL): Chiar daca Ponta este un mincinos si un plagiator notoriu, am crezut ca este barbat si poate sa-mi asume ceva

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, raspunde acuzatiilor aduse de Victor Ponta cu privire la hotiile care s-au facut la Oltchim, de catre guvernele anterioare. Astfel, democrat-liberalul ii transmite.

Cezar Preda: Dupa motiunea pe educatie, vom depune o motiune simpla pe agricultura

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va depune, dupa motiunea simpla pe educatie, o motiune pe agricultura. Nu numai seceta, ci si lipsa de preocupare.

Cezar Preda: in dispretul celor 3.000 de oameni care au probleme la Oltchim, domnul Ponta ...

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, marti, in urma conferintei de presa sustinute de Victor Ponta despre situatia Oltchim, ca premierul nu a facut altceva decat sa aduca in fata romanilor un circ. In dispretul celor 3. 000 de oameni care au probleme la Oltchim, domnul Ponta incepe sa strige hotii, a afirmat Cezar Preda. Noi am crezut ca un prim-ministru, chiar daca este un mincinos notoriu si un plagiator notoriu, poate fi barbat sa isi asume ceva, vad ca nu isi asuma nimic, .

Ponta: Privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor. Asa-zisul castigator nu a avut bani

57 Premierul a declarat ca privatizarea combinatului de la RM. Valcea a devenit o miza politica. 28 Dan Diaconescu neaga cu vehementa existenta unor intelegeri intre el si reprezentantii PDL in privinta combinatului Oltchim. 40 Adriean Videanu: Cerem demisia guvernului Ponta --------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta acuza o intelegere oculta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim ------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim -------------------- *UPDATE 12. 00 Dan Diaconescu pleaca de la sediul Ministerului Economiei la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde va asista la procesul in care este judecat pentru santajarea unor persoane de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV. 22 Dan Diaconescu este asteptat sa iasa din Ministerul Economiei de la negocierile pentru semnarea contractului ---------------- *UPDATE 10. 20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Blaga, despre Oltchim: Jocul lui Diaconescu a fost de a avea castig electoral, dar cred ca ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca jocul lui Dan Diaconescu a fost de a avea un castiga electoral din ceea ce se intampla la Oltchim, dar crede ca Diaconescu va pierde, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat inainte de sedinta BPN al PDL daca Dan Diaconescu are un castig electoral din ceea ce se intampla la Oltchim. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale, dar cred ca va pierde, a raspuns Blaga. Liderul PDL a fost intrebat despre controalele de la .

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )