Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cezar Preda: Majoritatea USL din Senat arata, prin votul in cazul Diaconu, ca nu respecta ...

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda: Majoritatea USL din Senat arata, prin votul in cazul Diaconu, ca nu respecta ...

Votul de marti in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL pentru Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul in Schengen, sustine prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, potrivit Mediafax. Majoritatea USL din Senat a aratat astazi marti, n. r. ), din nou, ca nu are pic de respect pentru justitia din Romania si pentru cetatenii romani. Senatorii USL au facut din nou ce stiu mai bine - au ales sa se faca zid intre unul de-al lor si o decizie definitiva si . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: Majoritatea USL din Senat arata, prin votul in cazul Diaconu, ca nu respecta Justitia

Votul de marti in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL pentru Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul in Schengen, sustine prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.

Cezar Preda: Votul din Senat in cazul Mircea Diaconu arata dispretul USL fata de Justitie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a afirmat, marti, ca votul dinSenat in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL fata de Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul.

A.R.D. si-a depus lista candidatilor pentru Bucuresti. Cezar Preda: Avem 40 de candidati pentru cel mai de dreapta oras al Romaniei

Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca Alianta Romania Dreapta si-a depus listele candidatilor la alegerile parlamentare pentru Bucuresti. Acesta a vorbit despre candidatii care se vor lupta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3707 seconds )