Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Preda, la RFI: Udrea sa iasa din duplicitate; oamenilor nu le plac cei care sunt si-n caruta si-n teleguta

Hotnews Hotnews,
 Cezar Preda, la RFI: Udrea sa iasa din duplicitate; oamenilor nu le plac cei care sunt si-n caruta si-n teleguta

Tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara. O spune, la RFI, vicepresedintele PDL Cezar Preda. El nu stie ce va face colega sa de partid, pentru ca Udrea nu este previzibila in asemenea chestiuni. continuă pe Hotnews

Udrea, acuzata de duplicitate. Cezar Preda: Sa aleaga intre Miscarea Populara si PDL

Vicepresedintele PDL Cezar Preda o ataca pe Elena Udrea. El ii cere sa iasa din duplicitate si sa aleaga intre Miscarea Populara si PDL. Oamenilor nu le plac cei care sunt si in caruta si in.

Cezar Preda: Udrea sa decida, PDL sau Miscarea Populara

Cezar Preda, vicepresedintele PDL, a afirmat, astazi, ca este alegerea Elenei Udrea daca doreste sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramine in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, potrivit surselor de presa.

Ce spune Udrea despre formatiunile de dreapta si candidatul din 2014.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca PDL, PMP, Forta Civica, PNTCD, dar si PNL, atunci cand va fi dat afara de la guvernare si Antonescu nu va mai fi liderul partidului, trebuie sa construiasca un pol politic puternic care sa se lupte cu PSD la alegerile prezidentiale din 2014, transmite Mediafax. Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, ca tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, aratand .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )