Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR SA a semnat un contract de 55 milioane lei pentru lucrari feroviare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CFR SA a semnat un contract de 55 milioane lei pentru lucrari feroviare

CFR SA a semnat cu asocierea Alstom Transport - Pas 97 Impex un contract in valoare de 55,2 milioane lei, inclusiv TVA, pentru proiectarea si executia unui sistem de detectare a cutiilor de osii supraincalzite si a franelor stranse, care va fi. continuă pe Wall-Street Ro

CFR si Asocierea CELPEx au semnat un contract de 55,2 milioane lei pentru lucrari feroviare

Compania Nationala de Cai Ferate CFR- SA si asocierea SC ALSTOM TRANSPORT SA - SC PAS 97 IMPEX SRL au semnat contractul pentru lucrari de proiectare si executie a unui sistem pentru detectarea cutiilor de osii supraincalzite si a franelor stranse DCOS), sistem care va fi functiona in apropierea a 21 de statii de cale ferata, arata un comunicat remis azi redactiei.

Guvernul aloca 60 milioane lei pentru constructii

Guvernul a decis alocarea a 100 milioane lei pentru sustinerea unor proiecte ale Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) si ale Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI), dintre care 60 milioane lei sunt pentru constructii de interes public sau social si constructii de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, proiecte derulate de MDRAP.

Guvernul aloca 3 milioane lei pentru cercetare in domeniul nuclear

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de trei milioane lei, pentru luna aprilie 2015, din bugetul alocat Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, fonduri ce vor contribui la finantarea activitatii de cercetare-dezvoltare desfasurata in cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN).

Ajutor de salvare de 98 milioane lei pentru Complexul Hunedoara

Ministerul Energiei a lansat in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta privind acordarea unui ajutor individual de salvare de circa 98 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara CEH).

Transgaz are bugetate pentru 2015 cheltuieli pentru investitii de 631 milioane lei

Compania Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz Medias are prevazute pentru 2015 cheltuieli de investitii in valoare de 631,1 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Ropharma a bugetat investitii de 8,5 milioane lei in 2015

Compania farmaceutica Ropharma Brasov RPH), controlata de omul de afaceri Mihai Miron, si-a propus pentru acest an investitii de 8,53 milioane lei 1,93 milioane euro) in extinderea retelei de farmacii, in parcul auto si reamenajari de cladiri, scrie.

Guvernul vrea sa dea Complexului Energetic Hunedoara ajutor de stat de 100 milioane lei din fondul din privatizari

Guvernul vrea sa acorde Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara) un ajutor de stat individual sub forma unui imprumut pe sase luni de aproape 100 milioane lei, bani proveniti din privatizari,si obliga producatorul de carbune si energie sa-si separe legal activitatile si sa aplice un program de restructurare, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor Publice poate acorda, la solicitarea societatii Complexul Energetic Hunedoara SA, un imprumut in transe, in conditii de piata, in limita sumei de 98,47 milioane de lei, din veniturile din privatizare inregistrate in contul general al Trezoreriei Statului, pe o perioada de sase luni, cu titlu de ajutor de stat individual pentru salvare, Complexului Energetic Hunedoara SA societate care se confrunta cu dificultati economico-financiare majore, potrivit proiectului elaborat de Ministerul Energiei.

22 de milioane de lei pentru intretinerea Drumurilor Nationale. Drumul Rusinii si drumul dintre Rasnov si Bran nu sunt in plan pentru reparatii capitale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) organizeaza licitatie pentru intretinerea drumurilor nationale din Brasov. Desi este nevoie de reparatii capital la cel putin trei drumuri importante care sunt praf, anul acesta se pare ca nu sunt bani.

Senat: Somerii vor putea fi angajati pentru lucrari in interesul comunitatii

Senatul a adoptat, ieri, o propunere legislativa de completare a Legii privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, prin care somerii vor putea fi angajati pentru lucrari si activitati de interes pentru comunitatile locale, angajatorii urmand sa pri and 172;measca subventii din bugetul asigurarilor pentru somaj.

Investitii de 870 milioane lei la Complexul Oltenia

Complexul Energetic Oltenia CEO) a bugetat, pentru acest an, investitii de 870 milioane de lei, o parte din suma urmand sa fie alocata unor proiecte de reducere a influentei costurilor cu certificatele de emisii poluante si construirii unei statii de brichetare a carbunelui pentru obtinerea de certificate verzi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )