Libnet.ro
UNICEF

05:30

CFR: Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii, 105 ...

România Liberă România Liberă,
CFR: Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii, 105 ...

CFR informeaza ca traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie. Potrivit situatiei centralizate pana la ora 06. 20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Iasi - Buhaiesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Faurei, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda. continuă pe România Liberă

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Poti consulta informatiile actualizate pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului Transporturilor.

Situatia in tara: Un tronson din A2 si 12 drumuri nationale, inchise. Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit CNADNR, la ora 09. 00 circulatia era in continuare intrerupta pe A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, si alte 12 drumuri nationale. Vezi situatia trenurilor pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului TransporturilorVezi situatia drumurilor actualizata pe pagina CNADNR.

UPDATE Situatia in tara: A2 si mai multe drumuri nationale raman inchise. Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. Zeci de trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit CNADNR, la ora 09. 05 circulatia era in continuare intrerupta pe A2 si alte 14 drumuri nationale. Vezi situatia trenurilor pe pagina speciala a comandamentului de iarna a Ministerului TransporturilorVezi situatia drumurilor actualizata pe pagina CNADNR.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit situatiei centralizate pana la ora.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR. Potrivit situatiei centralizate pana la ora.

CFR anunta deschiderea traficului feroviar pe toate magistralele, precizand ca exista zece linii unde au fost instituite restrictii de circulatie

CFR a anuntat, marti dimineata, deschiderea traficului feroviar pe toate magistralele, precizand ca exista zece linii unde sunt instituite restrictii de circulatie. De asemenea, compania a anuntat ca 105.

Traficul feroviar: 105 trenuri anulate

Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar pe 105 destinatii sunt trenuri anulate, potrivit companiei CFR.

Un tren suplimentar, introdus pe ruta Bucuresti - Galati.

Un tren InterRegio circula suplimentar, marti, intre Bucuresti si Galati, ca sa preia pasagerii din statiile Ploiesti Sud, Mizil, Buzau, Faurei, Ianca, Braila si Barbosi, relateaza Mediafax. Potrivit CFR Calatori, capacitatea de transport pe ruta Constanta - Bucuresti este in continuare suplimentata si se asigura legatura sudului tarii cu Galati si Braila, in conditiile in care legaturile rutiere au fost inchise. Citeste si: CFR: Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii .

CFR: Trenurile circula pe toate rutele feroviare

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza, printr-un comunicat de presa, ca traficul feroviar este deschis la aceasta ora pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind insa adaptata la conditii meteo nefavorabile.

A1, A2 si A3, 26 de drumuri si traficul feroviar pe relatia Ploiesti Urziceni, inchise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca la aceasta ora 22. 45), traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe urmatoarele artere rutiere:- A1 Bucuresti Pitesti;- A2 Bucuresti Fetesti;- A3 Bucuresti Ploiesti;- DN1B Mizil Prahova) Buzau;- DN1D Albesti Prahova) Urziceni Ialomita);- DN2 Afumati Ilfov) .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )