Libnet.ro
UNICEF

06:00

CGMB a aprobat anularea referendumului local privind eutanasierea cainilor maidanezi

B1 B1,
CGMB a aprobat anularea referendumului local privind eutanasierea cainilor maidanezi

Anularea hotararii privind organizarea referendumului local in cazul eutanasierii cainilor maidanezi a fost aprobata, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Majoritatea consilierilor. continuă pe B1

Primaria Capitalei a anulat referendumul local privind eutanasierea cainilor maidanezi

Anularea hotararii privind organizarea referendumului local in cazul eutanasierii cainilor maidanezi a fost aprobata, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul general al.

Sorin Oprescu renunta la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti convocarea sedintei Consilului General al Municipiului Bucuresti CGMB), miercuri, pentru anularea referendumului local privind eutanasierea cainilor maidanezi, in urma adoptarii de catre Parlament a proiectului de lege in acest sens.

Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi nu va mai avea loc

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii referitoare la problema patrupedelor fara.

Sorin Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti seara ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii.

Articolul privind eutanasierea cainilor maidanezi, adoptat

Update 12:07 Peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si iubitori de animale s-au adunat in aceasta dimineata in Parcul Izvor, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari.

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata

Update 12:45 Legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi a fost adoptata de Camera Deputatilor.

Sorin Oprescu va cere anularea referendumului privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca a convocat pentru miercuri sedinta Consilului General al Municipiului Bucuresti, in care va cere anularea referendumului privind eutanasierea cainilor maidanezi, in urma Legii adoptate marti de Camera Deputatilor.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile: incepe votul in Parlament pe legea maidanezilor

36:Votul pe legea maidanezilor a inceput in plenul Parlamentului. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de.

Articolul privind eutanasierea cainilor maidanezi, adoptat

Deputatii au adoptat amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care prevede ca, dupa 14 zile, cainii neadoptati sa poata fi eutanasiati.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )