Libnet.ro
UNICEF

23:00

Charlie Hebdo va aparea saptamana viitoare, afirma un cronicar al revistei

Hotnews Hotnews,
 Charlie Hebdo va aparea saptamana viitoare, afirma un cronicar al revistei

Un cronicar al Charlie Hebdo, Patrick Pelloux, a afirmat joi ca revista satirica, a carei redactie a fost decimata miercuri intr-un atentat terorist in care si-au pierdut viata opt ziaristi si caricaturisti, va aparea miercurea viitoare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

O noua editie a saptamanalului francez Charlie Hebdo va aparea miercurea viitoare

Patrick Pelloux, editorialist al saptamanalului francez Charlie Hebdo, a spus ca o noua editie a publicatiei satirice, a carei echipa redactionala a fost decimata miercuri, intr-un atac terorist in urma caruia au murit opt jurnalisti si desenatori, va aparea miercurea viitoare, informeaza AFP.

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Directorul revistei Charlie Hebdo ucis in atacul terorist afirma ca prefera sa moara decat sa traiasca fara sa se poata exprima liber (VIDEO)

Intr-un interviu acordat in urma cu doi ani, directorul revistei Charlie Hebdo, care a pierit in atacul din Paris, vorbea despre moarte. Caricaturistul Stephane Charbonnier nu voia sub nicio forma sa lase din.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

VIDEO Marturia emotionanta a unui ziarist de la Charlie Hebdo care a scapat de moarte pentru ca se afla la spital, unde muncea ca medic

Doctorul Patrick Pelloux, cronicar Charlie Hebdo, a scapat de la moarte deoarece nu a participat la sedinta de sumar de miercuri dimineata, cand teroristii au atacat sediul revistei satirice, pentru ca participa la o reuniune cu pompierii si serviciile de urgenta.

Presa internationala, dupa atacul de la Paris: Tiraj record saptamana viitoare pentru Charlie Hebdo: 1 milion de exemplare / Si americanii au complotat pentru uciderea caricaturistilor care au satirizat Islamul / A fost un atac pentru a pedepsi angajamen

Ziarele internationale dezbat atentatul de la Paris, lansand multe ipoteze legate de cauze si efectele ce s-ar putea intinde in intreaga Europa. Cu un ajutor public in valoare de 1 milion de euro, Charlie Hebdo promite sa tipareasca saptamana viitoare un numar supravietuitor, cu un tiraj de un milion de exemplare.

Presa internationala, dupa atacul de la Paris: Tiraj record saptamana viitoare pentru Charlie Hebdo: 1 milion de exemplare / Americani - vinovati de complot impotriva satirei la adresa islamului? / A fost un atac pentru a pedepsi angajamentele Frantei di

Ziarele internationale dezbat atentatul de la Paris, lansand multe ipoteze legate de cauze si efectele ce s-ar putea intinde in intreaga Europa. Cu un ajutor public in valoare de 1 milion de euro, Charlie Hebdo promite sa tipareasca saptamana viitoare un numar supravietuitor, cu un tiraj de un milion de exemplare.

Presa araba denunta amplificarea islamofobiei in Occident, dupa atacul contra revistei Charlie Hebdo

Presa araba exprima preocupare in legatura cu ascensiunea islamofobiei in Occident, dupa atacul terorist de la Charlie Hebdo, transmite AFP. Atentatul ii plaseaza intr-o situatie delicata pe musulmani, .

Reteaua terorista Stat Islamic ii considera eroi pe autorii atacului contra Charlie Hebdo

Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo. Eroi islamisti au omorat jurnalisti ai.

Caricaturile Charlie Hebdo - preluate joi de numeroase ziare din Europa si SUA. Presa germana - in linia intai

Multe institutii media importante din Europa si SUA au optat sa nu preia, in editiile lor de joi, caricaturile publicatiei franceze Charlie Hebdo. Altele, insa, nu doar ca au publicat imaginile care s-au raspandit oricum, fulger, pe Internet in ultimele 24 de ore, ci chiar le-au editat pentru a le intari mesajul sau pentru a-l adapta la situatia produsa de atacul sangeros asupra redactiei revistei de satira.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )