Libnet.ro
UNICEF

01:05

Charlie Hebdo, dupa un an: Un barbat inarmat a incercat sa atace un sediu al politiei din Paris

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Charlie Hebdo, dupa un an: Un barbat inarmat a incercat sa atace un sediu al politiei din Paris

Un barbat inarmat cu un cutit si o centura exploziva a fost impuscat mortal de fortele de ordine din Paris, dupa ce a incercat sa atace joi un sediu al politiei franceze situat in arondismentul al XVIII-lea, invocand un atac in numele lui Allah,. continuă pe Wall-Street Ro

Vaticanul condamna caricatura din numarul special al Charlie Hebdo in care Dumnezeu apare ca asasin

Caricatura din saptamanalul satiric francez Charlie Hebdo care il prezinta pe Dumnezeu inarmat, sub titlul Dupa un an, asasinul este in continuare liber, omite sa aminteasca faptul ca numerosi demnitari religiosi au condamnat violenta in numele religiei, scrie marti cotidianul Vaticanului, citat de AFP si Agerpres.

Vaticanul dezaproba caricatura din Charlie Hebdo in care Dumnezeu apare ca asasin

Caricatura din saptamanalul satiric francez Charlie Hebdo care prezinta un Dumnezeu inarmat, sub titlul Dupa un an, asasinul este in continuare liber, omite sa aminteasca faptul ca numerosi demnitari religiosi au condamnat violenta in numele religiei, a subliniat marti cotidianul Vaticanului, citat de AFP.

Charlie Hebdo lanseaza un numar special miercuri, la un an de la atacul asupra redactiei

In memoria atentatului din 7 ianuarie, Charlie Hebdo lanseaza miercuri un numar special, avand pe coperta desenat un Dumnezeu barbos, inarmat cu un kalasnikov si cu hainele insangerate, cu titlul: La un an, asasinul inca fuge. Numarul ar urma sa fie editat in circa un milion de exemplare, dintre care zeci de mii vor fi expediate in strainatate, relateaza lefigaro. fr.

Charlie Hebdo, numar special la un an de la atacul asupra redactiei. Cum arata coperta revistei

In memoria atentatului din 7 ianuarie, Charlie Hebdo lanseaza miercuri un numar special, avand pe coperta desenat un Dumnezeu barbos, inarmat cu un kalasnikov si cu hainele insangerate, cu titlul: La un.

FOTO. Cum arata numarul special Charlie Hebdo, la un an de la ATACUL care i-a distrus echipa

Charlie Hebdo a dezvaluit coperta editiei sale speciale, care va fi lansata miercuri, la un an de la atacul terorist care i-a distrus echipa.

VIDEO Franta: Un clip pentru libertatea de expresie, la un an de la atentatele impotriva Charlie Hebdo, regizat de Radu Mihaileanu

Un videoclip care celebreaza libertatea de expresei este difuzat pe toate canalele televiziunii TNT si in cinematografele din Franta, la un an de la atentatele care au vizat redactia revistei satirice Charlie Hebdo, scrie Le Figaro.

Ziarul Vaticanului a criticat coperta revistei Charlie Hebdo, unde Dumnezeu este portretizat ca un asasin, cu Kalashinkov pe umar

Ziarul Vaticanului a criticat marti coperta revistei Charlie Hebdo ce marcheaza un an de la atacul terorist asupra redactiei in care au murit 12 oameni, informeaza The Guardian.

Un an dupa atacul de la Charlie Hebdo. Ziaristii continua sa scrie, teroristii continua sa ucida

La 7 ianuarie 2015, acum un an, lumea internationala era zguduita de unul dintre cele mai grave atentate la adresa presei.

VIDEO Un barbat inarmat cu un cutit a fost ucis in fata unui comisariat de politie din Paris

Un barbat a fost ucis in aceasta dimineata in fata unei sectii de politie in arondismentul 18 din Paris, in timp ce incerca sa intre in cladire. Barbatul, inarmat cu un cutit, ar fi incercat sa patrunda in sectia de politie.

Un barbat inarmat cu un cutit a fost ucis in fata unui comisariat de politie din Paris

Un barbat a fost ucis astazi in fata unui comisariat de politie din Paris, au anuntat surse politienesti, citate de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )