Libnet.ro
UNICEF

11:30

China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

România Liberă România Liberă,
China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, intrecand Statele Unite, care se afla pe locul trei, dupa Franta . continuă pe România Liberă

China devanseaza SUA si Franta, devenind cel mai important partener comercial al Germaniei

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, depasind Statele Unite, care au ajuns pe locul trei, in urma Frantei, arata datele publicate ieri de Oficiul Federal de Statistica Destatis), transmite Reuters.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei 11,35 milioane euro), mai mare decat luni 27,75 milioane lei).

RIUF cel mai mare targ international de universitati, la Brasov

Au inceput inscrierile la cea de-a XX-a editieRIUF The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei si din Romania, care se va desfasura in 23 martie, la Aro Palace.

Bugetul judetului, mai mare cu 20 la suta decat cel de anul trecut

Consiliul Judetean va avea in acest an un buget cu 20 la suta mai mare decat anul trecut iar acest lucru se va regasi si in bugetele unitatilor administrativ teritoriale din intreg judetul. Printre prioritatile CJ sunt atragerea de fonduri europene pentru care se vor asigura toti banii necesari cofinantarii acestora.

Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Donald Trump a promis vineri o armata americana mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata, precizand insa ca spera sa nu o foloseasca niciodata, scrie AFP.

Masurile fiscale introduse de noul Guvern, impact mai mare asupra consumatorilor decat asupra sporirii investitiilor straine directe

Piete emergente, precum Romania, vor sa atraga un volum mai mare de investitii straine, insa masurile fiscale introduse de noul Guvern nu au un mare impact asupra sporirii acestor investitii, declara Camelia Dobre, manging partner la UHY Audit CD.

Internetul are o noua vedeta! Cainele chiar este cel mai bun prieten al omului, o demonstreaza si Charlie Brown (VIDEO)

Internetul are o noua vedeta! Este vorba despre Charlie Brown, un patruped care demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca prietenul cel mai bun al omului este cainele. Fie ca.

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )