Libnet.ro
UNICEF

12:00

China: cel putin 35 de morti dupa ce o conducta cu petrol a explodat

Adevărul Adevărul,
China: cel putin 35 de morti dupa ce o conducta cu petrol a explodat

Cel putin 35 de persoane au murit in urma unei explozii , la o conducta de petrol din estul Chinei, incident petrecut vineri. China este recunoscuta ca fiind o tara in care accidentele industriale sunt frecvente, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin patru morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, in Letonia

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, anunta autoritatile letone.

Letonia: Cel putin doi morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

Letonia: Cel putin 4 morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

Cel putin 18 morti in Letonia, dupa prabusirea acoperisului unui supermarket

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata joi seara, intr-un cartier din Riga, dupa prabusirea unui acoperis intr-un supermarket, a anuntat astazi ministrul de interne leton.

Cel putin zece morti in Egipt, intr-un atentat cu masina-capcana impotriva armatei

Un atentat cu masina-capcana a vizat miercuri dimineata un convoi al armatei egiptene in Sinai, soldandu-se cu cel putin zece victime, a anuntat un oficial in domeniul securitatii, relateaza AFP.

Cel putin zece morti in Egipt, intr-un atentat cu masina-capcana impotriva Armatei

Un atentat cu masina-capcana a vizat miercuri dimineata un convoi al armatei egiptene in Sinai, soldandu-se cu cel putin zece victime, a anuntat un oficial in domeniul securitatii, citat de AFP.

Cel putin 10 morti intr-un atentat cu bomba comis in fata ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana comis astazi in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP.

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana, comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP, citata de.

Cel putin noua morti in Sardinia, in urma unor inundatii

Cel putin noua persoane au murit luni din cauza mai multor ploi torentiale si furtuni care au inundat zone importante din insula italiana Sardinia, au anuntat autoritatile locale, porivit BBC.

Puternica furtuna de zapada in China: Cel putin patru persoane au murit

Metropola chineza Harbin a fost afectata de cea mai puternica furtuna de zapada din ultima jumatate de secol, soldata cu cel putin patru morti in regiune, scrie xinhuanet. com. Peste 50. 000 de persoane au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )