Libnet.ro
UNICEF

06:30

China devine a doua tara din lume, dupa SUA, care testeaza o arma hipersonica

B1 B1,
China devine a doua tara din lume, dupa SUA, care testeaza o arma hipersonica

China a testat o arma hipersonica si a devenit, dupa Statele Unite, a doua tara din lume care testeaza dispozitive care pot atinge orice tinta de pe Pamant. Dispozitivul a zburat cu o viteza de 10 ori mai. continuă pe B1

China a testat un dispozitiv hipersonic, devenind, dupa SUA, a doua tara din lume care testeaza arme ce pot atinge orice tinta de pe Pamant. Pentagonul a confirmat informatia

China a testat pentru prima oara, saptamana trecuta, un dispozitiv hipersonic, o tehnologie destinata permiterii, in viitor, a unor lovituri foarte rapide asupra unor tinte indepartate, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.

Harta care arata la ce este priceputa fiecare tara din lume. Stiai asta despre Romania?

Fiecare tara este buna la ceva. Asta ilustreaza o harta a globului terestru, potrivit careia fiecare stat este faimos datorita unei abilitati, industrii, produs sau fel de mancare, noteaza Huffington Post .

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti, a anuntat ca din 25 decembrie 2013 si pana in prezent a primit aproape un milion de precomenzi pentru terminalele iPhone ale Apple, care vor incepe sa fie vandute vineri, 17 ianuarie, informeaza Bloomberg. Dupa 6 ani de negocieri, Apple a ajuns in luna decembrie a anului trecut la un acord de distributie cu China Mobile, operator care are peste 760 milioane de clienti de telefonie mobila.

Decizia pe care a luat-o cea mai puternica tara din Europa, la propunerea SUA: Sunt slabe sanse

Germania are putine sperante in ceea ce priveste incheierea unui acord cu Statele Unite asupra interzicerii spionajului reciproc, potrivit presei germane care a citat luni surse din cadrul serviciilor de.

Cel mai in varsta barbat din lume a murit la 130 de ani

Mubarak al Algeriei a pretins ca a fost martor la cele doua razboaie mondiale si ca a avut 100 de nepoti. Un barbat alegerian, despre care se crede ca era cea mai longeviva persoana din lume, a murit la.

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, printre cele mai admirate personalitati din lume

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, conduc in topul celor mai admirate personalitati din lume. Clasamentul a fost realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui sondaj in 13 tari. Bill Gates,.

Un oligarh chinez vrea sa construiasca cea mai inalta cladire din lume in doar 6 luni

Un multi-milionar chinez, Zhang Yue, a declarat ca va construi cea mai inalta cladire din lume in decurs de doar sase luni, in ciuda avertismentului formulat de autoritati, privind normele de.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Informatie de ultima ora confirmata de Pentagon. Este a doua tara dupa SUA care a testat o ARMA SUPERSONICA

China a testat pentru prima data un vehicul hipersonic care zboara cu o viteza de cateva ori mai mare decat viteza sunetului, o tehnologie menita sa ii permita ca pe viitor sa atace rapid tinte indepartate,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )