Libnet.ro
UNICEF

12:15

China: Fiul unei avocate pentru drepturile omului aflata in inchisoare a disparut in timp ce incerca sa fuga in SUA

Hotnews Hotnews,
 China: Fiul unei avocate pentru drepturile omului aflata in inchisoare a disparut in timp ce incerca sa fuga in SUA

Bao Zhuoxuan, fiul avocatului pentru drepturile omului Wang Yu, a disparut in timp ce incerca sa fuga din China in SUA. Tanarul in varsta de 16 ani urma sa se intalneasca cu niste activisti din Thailanda dupa ce ar fi parasit China pe la granita cu Myanmar, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu il ataca pe Basescu: Esti ultima persoana ce poate vorbi de drepturile omului

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a adresat, sambata, o scrisoare deschisa fostului presedinte Traian Basescu, in care a subliniat ca acesta nu poate vorbi despre drepturile omului pentru ca le-a incalcat timp de zece ani, in timpul celor doua mandate prezidentiale.

Anglia sprijina Arabia Saudita, o tara unde este permisa crucificarea oamenilor, in Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU

Declaratii surprinzatoare facute de premierul Marii Britanii, David Cameron.

Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum

Aparent, ne paste o noua Apocalipsa. Desi planeta noastra a supravietuit Lunii sangerii, care a avut loc in septembrie, se pare ca va fi distrusa chiar astazi, 7 octombrie, potrivit unei organizatii crestine. Gruparea online eBible, cu sediul in statul Philadelphia, Statele Unite, isi bazeaza avertismentul pe faptul ca lumea ar fi trebuit sa fie [] Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Turcia si drepturile omului

Pentru a doua oara in acest an au loc alegeri parlamentare in Turcia. Aflat in plina campanie, presedintele Erdo287;an pare mai hotarat ca niciodata sa-si stranga majoritatea mult dorita. Ca la alegerile trecute, din functia de presedinte participa la mitinguri, este persoana activa, implica functia de presedinte in campania electorala si se transforma in locomotiva AKP in speranta obtinerii a 50% din sufragii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )