Libnet.ro
UNICEF

21:00

in China se pregateste primul trasplant de cap uman din lume

România Liberă România Liberă,
in China se pregateste primul trasplant de cap uman din lume

Chirurgul chinez Ren Xiaoping, care impreuna cu neurochirurgul italian Sergio Canavero se pregateste sa realizeze in China primul transplant de cap uman din lume, a respins dilemele etice legate de aceasta interventie. continuă pe România Liberă

COLOSAL! Cel mai BOGAT om din lume se pregateste sa isi aduca multinationala-gigant la Bucuresti. in ce domeniu va face angajari MASIVE

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos foto),a carui avere a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari,pozitionandu-l pe primul loc in clasamentul bogatilor lumii, si-a inchiriat un generos.

Una dintre cele mai mari companii din lume si-a mutat productia din China in Romania: Putem face lucruri de top aici

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender.

Care sunt obiceiurile celor mai sanatosi oameni din lume

Numarul pacientilor romani care sufera de afectiuni cardiovasculare, hepatice si diabet este foarte mare, Romania aflandu-se pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata mortalitatii cauzate de bolile cardiovasculare si tot pe prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )