Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un chirurg din Republica Moldova a luat MITA de la o femeie pentru a-i OPERA mama! CNA-ul a fost sesizat, iar barbatul a incercat sa arunce banii pe GEAM

B1 B1,
Un chirurg din Republica Moldova a luat MITA de la o femeie pentru a-i OPERA mama! CNA-ul a fost sesizat, iar barbatul a incercat sa arunce banii pe GEAM

Un medic de la Spitalul Clinic Republican fost retinut de autoritati fiind acuzat de corupere pasiva dupa ce chirurgul ar fi cerut si primit 5. 400 de lei pentru a face o operatie,. continuă pe B1

Presa: Serviciile secrete de la Chisnau considera ca diplomatii rusi expulzati din Republica Moldova erau ofiteri GRU

Serviciile secrete ale Republicii Moldova au ajuns la concluzia ca un numar de cinci diplomati rusi, expulzati luna trecuta de Guvernul de la Chisinau, erau ofiteri ai GRU - serviciul de spionaj al armatei Rusiei.

Zeci de mii de oameni au PROTESTAT in marile orase fata de modificarea sistemului electoral din Republica Moldova (FOTO, VIDEO)

Autoritatile moldovene au anuntat duminica dupa-amiaza ca aproximativ 24. 000 de persoane au participat la demonstratiile impotriva trecerii la un sistem electoral mixt, care au avut loc in marile.

Republica Moldova: Proiect privind combaterea propagandei ruse, depus in Parlament/ Reactia Rusiei: O blocada informationala

Partidul Democrat din Republica Moldova a depus marti in Parlament de la Chisinau un proiect de lege privind combaterea propagandei ruse. Anuntul a fost facut de presedintele PD, Vlad Plahotniuc, care a precizat ca proiectul nu va inchide posturi de televiziune retransmise in R. Moldova, ci vor fi interzise emisiunile cu caracter informativ prin care se face propaganda, relateaza Deschide. md.

Reuters: Serviciile de informatii din Republica Moldova cred ca diplomatii rusi expulzati recrutau luptatori pentru in Ucraina. Reactia Rusiei

Serviciile de informatii din Republica Moldova cred ca cei cinci diplomati rusi expulzati luna trecuta din tara recrutau combatanti pentru insurgenta prorusa din ucraina, au declarat pentru Reuters o sursa guvernamentala si doua surse diplomatice.

Reuters: Serviciile de informatii din Republica Moldova cred ca diplomatii rusi expulzati recrutau luptatori pentru Ucraina. Reactia Rusiei

Serviciile de informatii din Republica Moldova cred ca cei cinci diplomati rusi expulzati luna trecuta din tara recrutau combatanti pentru insurgenta prorusa din ucraina, au declarat pentru Reuters o sursa guvernamentala si doua surse diplomatice.

Proiect de Lege controversat in Republica Moldova. Plahotniuc: Nu vor fi inchise canale TV, va fi eliminata propaganda

Republica Moldova vrea sa initieze un proiect de Lege care tine de securizarea spatiului informational al tarii, potrivit realitatea. md. Proiectul prevede interzicerea programelor de stiri, a emisiunilor.

Ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, nelamurit de orientarea prorusa a moldovenilor, in ciuda eforturilor financiare depuse de statul american pentru a sprijini Republica Moldova

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, James Pettit, a afirmat ca nu poate intelege de ce mai mult de jumatate din moldoveni se declara prorusi, in ciuda eforturilor financiare depuse de SUA pentru a sprijini Republica Moldova, scrie Deshide. md.

O tanara a vandut doua vaci pe care le furase de la un vecin. Ce au aflat politistii

O tanara de 24 de ani din Republica Moldova a gasit o metoda mai putin ortodoxa de a castiga bani. Ea a mers in camp, unde pasteau cele doua vite ale vecinului si le-a vandut.

Romania se uneste cu Republica Moldova si Bucovina de Nord, dar pierde Transilvania: Totul intr-o harta a Europei pentru 2035 prezentata de media din Rusia (FOTO)

Aspiratiile expansioniste ale Rusiei par a fi confirmate de o harta a Europei pentru viitor prezentata de presa rusa. Express Gazeta, tabloid rus specializat in titluri senzationaliste,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )