Libnet.ro
UNICEF

22:30

CIA recunoaste pentru prima data: Controversatul poligon Zona 51 exista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CIA recunoaste pentru prima data: Controversatul poligon Zona 51 exista

Agentia Centrala de Informatii din Statele Unite a recunoscut, in premiera, existenta poligonului militar secret Zona 51, intr-un document declasificat despre programul avioanelor de spionaj U-2, relateaza BBC News online, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Armata SUA a oferit pentru prima data informatii oficiale despre Zona 51, cea mai cunoscuta baza militara

Armata Statelor Unite a oferit pentru prima data informatii oficiale despre celebra baza militara Zona 51, a carei popularitate se datoreaza celor pasionati de teoria conspiratiei, iar in documentele.

Vanzarile globale de smartphone-uri le-au depasit pentru prima data pe cele de telefoane simple

Vanzarile de smartphone-uri la nivel global le-au depasit in trimestrul al doilea pentru prima data pe cele de telefoane mobile simple, dupa ce au consemnat un avans de 46,5% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit firmei de cercetare.

Actiunile Fondul Proprietatea au scazut pentru prima data in ultima saptamana

Bursa de la Bucuresti s-a mentinut pe verde in a doua parte a sesiunii si a inchis in crestere cu 0,11%, intr-o piata unde actiunile Fondului Proprietatea FP) au fost cele mai tranzactionate, insa au trecut pe scadere dupa ce dimineata au atins un nou.

CIA recunoaste existenta Zonei 51. Americanii au dat publicitatii documentele referitoare la cel mai secret loc de pe Pamant

Autoritatile americane au dat publicitatii documentele Agentiei Centrale de Informatii CIA) referitoare la centrul de testari denumit Zona 51, din statul Nebraska, a relatat vineri seara canalul de.

Clipul zilei: Un pui de panda isi intalneste mama pentru prima oara dupa nastere

Un pui de urs panda de o luna este prezentat mamei sale, pentru prima oara de la nastere. Puiul este crescut intr-o cusca separata pentru a evita o eventuala agresiune a mamei. Associated Press).

Premiera: CIA recunoaste existenta controversatului poligon ZONA 51.

Agentia Centrala de Informatii din Statele Unite a recunoscut, in premiera, existenta poligonului militar secret Zona 51, intr-un document declasificat despre programul avioanelor de spionaj U-2, transmite Mediafax. Documentele declasificate, obtinute de o institutie universitara americana, descriu achizitionarea, in 1955, a terenului din statul Nevada destinat testarii avioanelor de spionaj, relateaza BBC News online. Contractul de concesionare a terenului a fost semnat personal de .

CIA recunoaste existenta Zonei 51

Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA a recunoscut existenta poligonului militar secret cunoscut sub numele de Zona 51 Area 51), intr-un document recent declasificat despre programul avioanelor de spionaj U-2, informeaza BBC.

VIDEO CIA recunoaste existenta Zonei 51

Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA a recunoscut existenta poligonului militar secret cunoscut sub numele de Zona 51 Area 51), intr-un document recent desecretizat despre programul avioanelor de spionaj U-2, informeaza BBC.

Este prima data cand americanii recunosc oficial existenta acestui loc. Cel mai mare secret al SUA, confirmat oficial

Dupa zeci de ani in care a fost tinuta in secret si a alimentat zeci de teorii ale conspiratiei, Zona 51 a fost recunoscuta oficial. in dosarul facut public de CIA, ce numara nu mai putin de 335 de pagini,.

Este prima data cand americanii recunosc existenta acestui loc. Cel mai mare secret al SUA, confirmat oficial

Dupa zeci de ani in care a fost tinuta in secret si a alimentat zeci de teorii ale conspiratiei, Zona 51 a fost recunoscuta oficial. in dosarul facut public de CIA, ce numara nu mai putin de 335 de pagini,.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )