Libnet.ro
UNICEF

11:15

CIAS: Conditiile meteorologice - factor favorizant pentru incidentul din 7 ianuarie de la Cluj

România Liberă România Liberă,
CIAS: Conditiile meteorologice - factor favorizant pentru incidentul din 7 ianuarie de la Cluj

CIAS: Conditiile meteorologice - factor favorizant pentru incidentul din 7 ianuarie de la Cluj . continuă pe România Liberă

CIAS: Conditiile meteorologice - factor favorizant pentru incidentul din 7 ianuarie de la Cluj

CIAS: Conditiile meteorologice - factor favorizant pentru incidentul din 7 ianuarie de la Cluj .

Incidentul aviatic de la Cluj - CIAS: Conditiile meteorologice, factor favorizant pentru iesirea de pe pista a avionului Blue Air

Conditiile meteorologice din timpul aterizarii reprezinta una din cauzele favorizante ale accidentului aviatic care a avut loc in 7 ianuarie pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj, cand un avion al companiei Blue Air, la bordul caruia se aflau 116 persoane, a iesit de pe pista, potrivit Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile CIAS).

Primele concluzii in cazul avionului care a iesit de pe pista la Cluj

Conditiile meteorologice din timpul aterizarii reprezinta una din cauzele favorizante ale accidentului aviatic care a avut loc in 7 ianuarie pe Aeroportul Avram Iancu dinCluj, cand un avion al companiei Blue Air, la bordul caruia se aflau 116 persoane, a iesit de pe pista, potrivit CIAS.

Ombudsman-ul pentru copii din Norvegia nu poate acorda asistenta in cazul familiei Bodnariu

Ombudsman-ul pentru copii din Norvegia precizeaza, intr-un raspuns catre Avocatul Poporului, ca nu poate acorda asistenta in cazul celor cinci copii ai familiei Bodnariu preluati de la parintii lor de catre autoritatile de protectie a copilului Barnevernet), informeaza Agerpres.

Lazar Comanescu s-a intalnit cu ministrul de stat pentru Europa din MAE german

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, a avut astazi o intrevedere cu ministrul de stat pentru Europa din MAE al Republicii Federale Germania, Michael Roth, cu prilejul vizitei efectuate de oficialul german la Bucuresti, potrivit unui comunicat al MAE.

Dosar penal pentru accidentul din Prahova, soldat cu cinci morti si 28 de raniti

Procurorii din Ploiesti au deschis un dosar penal in legatura cu accidentul de vineri dimineata, de pe DN1, soldat cu moartea a cinci persoane si ranirea a altor 28.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )