Libnet.ro
UNICEF

21:30

CICR: Cel putin 500.000 de persoane, ranite de la izbucnirea conflictului in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CICR: Cel putin 500.000 de persoane, ranite de la izbucnirea conflictului in Siria

Aproximativ 500. 000 de persoane au fost ranite in cursul razboiului civil izbucnit in Siria in martie 2011, iar ajutoarele umanitare sunt blocate in pofida caracterului de extrema urgenta al situatiei din aceasta tara, sustine Comitetul International al Crucii Rosii CICR), conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Libia: Cel putin sapte morti intr-un atac sinucigas

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte opt au fost ranite in cursul noptii de sambata spre duminica in urma unui atac sinucigas asupra unui post de securitate aflat la 50 de kilometri de orasul libian Benghazi, au anuntat surse din cadrul fortelor de securitate si martori oculari, arata AFP.

Cel putin 19 raniti intr-un accident de autobuz la Londra

Cel putin 19 persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare critica, dupa ce un autobuz a lovit un copac, vineri, in sudul Londrei. Accidentul s-a produs in jurul orei 10. 50 ora Romaniei), pe.

Iniesta isi prelungeste contractul cu FC Barcelona pana cel putin 2018

Mijlocasul spaniol Andres Iniesta, in varsta de 29 de ani, isi va prelungi contractul cu FC Barcelona pana in anul 2018, cel putin, a anuntat joi presedintele clubului catalan, Sandro Rosell, relateaza AFP.

Dambovita: Patru persoane ranite, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisterna

Un autoturism a patruns pe contrasens, sambata seara, pe DN 72, ciocnind o cisterna, in urma accidentului fiind ranite patru persoane. Traficul a fost blocat complet pe DN 72 Pitesti -Targoviste in.

Bucuresti: Doua persoane ranite, dupa ce taxiul in care se aflau a fost lovit de o duba a Jandarmeriei

Doua persoane au fost ranite, sambata seara, in Bucuresti, dupa ce taxiul in care se aflau a fost lovit de o duba a Jandarmeriei. Duba, care tocmai parasea zona protestului de la Universitate, a lovit in.

Cluj: Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier, petrecut in dreptul localitatii Urisor

Cinci persoane au fost ranite, iar traficul rutier intre Cluj-Napoca si Baia Mare a fost blocat, in urma unui accident petrecut, sambata, in jurul orei 17. 00, in dreptul localitatii clujene Urisor. Un.

Giurgiu: Trei persoane ranite, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat

Trei persoane au fost ranite usor, joi seara, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat in localitatea Gaujani, judetul Giurgiu. Accidentul a avut loc pe DN 5 C, in localitatea Gaujani, dupa ce.

Cel mai puternic om din lume recunoaste: Cred ca aproape am murit de cel putin 15 ori in camera asta

Barack Obama a refuzat vineri sa dea crezare faptului ca 2013 a fost cel mai rau an pe care l-a cunoscut de la preluarea functiei in ianuarie 2009, in pofida esecurilor in politica externa si a problemelor crea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )