Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cifra de afaceri a BVB in primul semestru a fost de 13,1 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri a BVB in primul semestru a fost de 13,1 milioane de lei

Cifra de afaceri a BVB in primul semestru a fost de 13,1 milioane de lei, in crestere cu 47% fata de cea din perioada similara din 2013, datorita cresterii activitatii de tranzactionare si ofertelor publice mult mai importante ca valoare executate prin pietele administrate de BVB, precizeaza raportul BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

CFR Marfa a anuntat ca pierderile financiare ale societatii au inregistrat o reducere cu 79% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului 2013, ca urmare a cresterii cifrei de afaceri si a volumului de marfa transportat.

Allianz a subscris in primul semestru prime in crestere cu 4,7%

Primele subscrise de grupul german Allianz din asigurari generale si de viata in Romania au crescut in primul semestru cu 4,7%, de la 106 milioane de euro anul trecut la 111 de milioane de euro in acest an, a anuntat grupul german.

Cifra de afaceri din comertul auto a crescut cu aproximativ 2,2% in primul semestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primul semestrul atat ca serie bruta cu 2,3% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,2%, iar cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut cu 5,3%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

CFR Marfa in primul semestru din 2014: afacerile au crescut cu 8,4%, pierderile financiare au scazut cu 79%

Cifra de afaceri a CFR Marfa a crescut cu 8,4% in primele sase luni, la 437,2 milioane delei, iar volumul de marfa transportat de compania feroviara de stat a urcat cu 13% fata de primul semestru al anului trecut, de la 12,6 milioane tone la 13,6 milioane de tone, anunta compania intr-un comunicat.

Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Producatorul autohton de sisteme de zidarii ceramice Cemacon a obtinut in primul semestru un profit net de 2,27 milioane lei, acesta fiind, pentru companie, cel dintai semestru cu profit net din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al SIF Moldova a crescut de peste doua ori in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a inregistrat in primul semestru din acest an un profit net de 182 milioane lei, cu 119,27% mai mare decat rezultatul consemnat in aceeasi perioada din 2013 83 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ofertele de actiuni au ingrosat profitul Bursei in primul semestru. Castigul net a urcat la 5,6 mil. lei in S1

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in primul semestru din 2014 un profit net de 5,6 mil. lei, cu 33% peste cel din perioada similara de anul trecut, listarea Electrica EL) fiind principalul motor al cresterii rezultatului net.

SYMMETRICA, livrari de 1 milion de metri de produse in primul semestru

Symmetrica a realizat, in primul semestru al acestui an, livrari in volum de 1 milion de metri de produse, ajungand la un business de cca. 5,9 milioane de euro. Conditiile dificile de pe piata au fost determinate de scaderea investitiilor in infrastructura si de absorbtia redusa de fonduri europene. toate acestea au determinat o scadere usoara a pietei in primul semestru, mai ales pe segmentul proiectelor publice de infrastructura. Un echilibru a fost determinat totusi de cresterea usoara a cererii pe sectorul rezidential si pe cel comercial, comparativ cu anul trecut.

ZECE marci auto cu vanzari in crestere in Europa in primul semestru: Dacia, in TOP

Piata auto europeana a crescut in primul semestru cu 6,5%, la 6,6 milioane de masini noi. Din ianuarie pana in iunie, numarul de inmatriculari auto a urcat pe fiecare piata, in Germania cu 2,4%, in Franta cu 2,9%, in Italia cu 3,3%, in Marea Britanie.

Lucrarile de constructii au scazut cu aproximativ 10% in primul semestru

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 10,2%, respectiv cu 9,4% in primul semestru comparativ cu semestrul I 2013, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )