Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5% fata de luna precedenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5% fata de luna precedenta

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, in luna martie a anului curent, a crescut fata de luna precedenta cu 5%, iar fata de luna corespunzatoare din anul precedent a scazut cu 2,9%, conform datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Mediul de business Afacerile din industrie au scazut in martie 2013 fata de martie 2012. Pe primul trimestru se mentin insa pe crestere

Cifra de afaceri din industrie, unul din cei 4 indicatori pe termen scurt utilizat pentru caracterizarea situatiei economice, a scazut in martie 2013 fata de martie 2012, dar a crescut fata de februarie, potrivit datelor furnizate luni de Institutul National de Statistica. La nivelul primelor 3 luni, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut fata de trimestrul I 2012 cu 4,8%.

Comenzile noi din industrie au crescut cu 3,3% fata de luna precedenta

Comenzile noi din industrie, pe total piata interna si piata externa), in luna martie a anului curent, au crescut, in termeni nominali, atat fata de luna precedenta cu 3,3%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul 2012 cu 0,7%, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Curtea de Apel Timisoara: Barbatul suspectat de uciderea unui om de afaceri din Arad ramane ...

Adrian Buleu, suspectat de uciderea omului de afaceri aradean Abel Apostol, va ramane in arest intrucat Curtea de Apel Timisoara a respins, luni, recursul formulat de aparatorul sau, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Timisoara, Cristian Pup, a declarat ca instanta a judecat, luni, recursul in cazul lui Adrian Buleu, arestat ca principal suspect de uciderea omului de afaceri aradean Abel Apostol. Curtea de Apel Timisoara a respins recursul ca nefondat, astfel ca .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )