Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cifre utile: Cati romani au calculator cu acces la Internet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cifre utile: Cati romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Wall-Street Ro

Cifre utile: ce romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Mai bine de jumatate dintre romani au calculator. Cei mai multi acceseaza internetul de pe smartphone

Mai bine de jumatate din romani au acces la calculator, iar cei mai multi acceseaza internetul acum de pe un smartphone. Cu toate acestea, acasa, ramanem o natiune cu internet fix, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica.

Datele dezvaluite de Ministerul de Interne. Cati romani detin arme de foc letale. Numarul romanilor care se inarmeaza, in crestere

Aproape 250. 000 de romani detin in acest moment o arma de foc, iar trei sferturi dintre aceste sunt letale, arata o statistica facuta de Ministerul de Interne. Cifrele sunt insa in crestere fata de anii tre.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )