Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cifrele UniCredit Tiriac Bank din care Tiriac a facut un exit urias: banca facea in 2008 profit de aproape cinci ori mai mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cifrele UniCredit Tiriac Bank din care Tiriac a facut un exit urias: banca facea in 2008 profit de aproape cinci ori mai mare

La sapte ani dupa fuziune, UniCredit Tiriac Bank are un profit de aproape cinci ori mai mic, criza afectand puternic cifrele bancii. continuă pe Wall-Street Ro

UniCredit Bank Austria intentioneaza sa preia pachetul detinut la Unicredit Tiriac Bank de la Ion Tiriac pentru 700 de milioane de euro. Optiunea exista de cativa ani dar omul de afaceri nu voia sa-si faca exitul

UniCredit Bank Austria intentioneaza sa preia pachetul detinut la Unicredit Tiriac Bank de la Ion Tiriac pentru 700 de milioane de euro, scrie Reuters, citand presa italiana. Optiunea exista de cativa ani, dar omul de afaceri nu voia sa-si faca exitul, pachetul sau de 44,95% valorand circa 700 de milioane de euro. Tiriac a detinut banca ce-i purta numele, care a fuzionat cu HVB iar apoi cu Unicredit, noua entitate numindu-se Unicredit Tiriac Bank. Contactati de HotNews. ro, oficialii bancii nu au dorit sa faca precizari pe marginea subiectului.

Tiriac vinde participatia de 45% din UniCredit Tiriac Bank catre grupul Italian

Omul de afaceri Ion Tiriac a decis sa vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii, in cadrul optiunii de exit convenite intre actionari, scrie Mediafax, care citeaza surse bancare. Tranzactia ar putea avea loc pentru 700 de milioane de euro.

Ion Tiriac vinde participatia de 45% din UniCredit Tiriac Bank pentru 700 de milioane de euro

Omul de afaceri Ion Tiriac a decis sa vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii, in cadrul optiunii de exit convenite.

Ion Tiriac isi vinde participatia de la UniCredit Tiriac Bank catre Bank Austria

Omul de afaceri Ion Tiriac isi vinde participatia de la UniCredit Tiriac Bank catre Bank Austria membra a aceluiasi grup italian UniCredit) pentru 700 milioane euro, o parte din suma urmand a fi platita cu bani lichizi, informeaza publicatia italiana Il Messaggero.

Ion Tiriac iese din UniCredit Tiriac, iar micii actionari ar putea ramane cu buza umflata

Omul de afaceri Ion Tiriac ar dori sa isi vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, care detine aproximativ 50,6% din actiuni, contra sumei de 700 de milioane de euro, potrivit Reuters, care citeaza publicatia italiana Messaggero. Astfel, potrivit sursei citate, semnarea documentelor ar urma sa aiba loc intr-o saptamana, iar perfectarea tranzactiei sa se realizeze pana la Craciun. Ion Tiriac detine actiuni la UniCredit Tiriac Bank prin intermediul companiilor Redrum International Investments aproximativ 24,83%) si Vesanio Trading Limited aproximativ 20,22%).

REVISTA PRESEI: Scandalul Basescu - Mondialu, cel mai titrat subiect. Tiriac iese din UniCredit Tiriac

EVZ arata cum interlopii faceau presiuni asupra fratelui presedintelui pentru a scapa de puscarie. in schumb, jurnalistii de la Jurnalul. ro vorbesc despre clanul Basescu si vinovatia clara a acestora. Si in Adevarul este tratat scandalul izbucnit intre Mircea Basescu si clanul lui Bercea Mondialu. De asemenea, Adevarul prezinta si cum a devenit Dubai International cel mai tranzitat aeroport. Cotidianul relateaza cum comenteaza presa straina cazul retinerii lui Mircea Basescu. Bursa. ro informeaza ca Ion Tiriac iese din UniCredit Tiriac.

Aversa, o privatizare din care statul a pierdut enorm. Care este legatura dintre Marian Capatina si fabrica de pompe

Privatizarea intreprinderii de pompe Aversa din care statul a pierdut enorm si inca va mai pierde. Privatizarea Aversa a urmat aceeasi cale a privatizarii cu cantec: distrugerea si transformarea societatilor.

Tiriac isi vinde actiunile la UniCredit Tiriac Bank

Omul de afaceri Ion Tiriac a decis sa vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii, in cadrul optiunii de exit convenite intre actionari, au declarat pentru surse bancare, citate de Mediafax. Aceasta ar fi cea mai mare tranzactie din sistemul bancar romanesc dupa criza.

TRANZACTIE URIASA: Ion Tiriac isi vinde actiunile de la UniCredit Tiriac Bank

Omul de afaceri Ion Tiriac a decis sa vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii, in cadrul optiunii de exit convenite intre actionari, au declarat surse bancare citate.

TRANZACTIE: Ion Tiriac isi vinde actiunile de la UniCredit Tiriac Bank

Omul de afaceri Ion Tiriac a decis sa vanda participatia de 45,059% din titlurile UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit, actionar majoritar al bancii, in cadrul optiunii de exit convenite intre actionari, au declarat surse bancare citate.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )