Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cimpeanu: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cimpeanu: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Educatiei confirma: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie.

Lucrarile de la Bacalaureat ar putea fi corectate in alte judete

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat, luni, ca reprezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia sindicala sustine aceasta propunere.

BAC 2015 Secretar de stat in Ministerul Educatiei: Tezele elevilor ar putea fi corectate in alte judete

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Vasile Salaru a declarat, duminica, la Iasi, ca ar putea fi schimbata modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, informeaza Agerpres.

Ministerul Educatiei a propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant este de acord

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant a anuntat ca repezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia este de.

BACALAUREAT 2015. Ministrul Educatiei: Lucrarile de la probele scrise vor fi corectate in alte judete

Lucrarile de la probele scrise ale examenului de bacalaureat sustinute intr-un judet vor fi corectate in alt judet, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei,.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )