Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cinci motive pentru care ai sa iubesti insula Thassos

Antena3 Antena3,
Cinci motive pentru care ai sa iubesti insula Thassos

Daca nu ai mai fost niciodata pe Insula Marmurei, ar trebui sa o incluzi pe wish list neaparat, mai ales ca se mandreste cu o multime de locuri exceptionale. Thassos este o insula pitoreasca, cu o istorie. continuă pe Antena3

10 motive pentru care femeile plinute nu ar trebui sa poarte bikini, din perspectiva unei tinere cu forme FOTO

In completarea campaniilor care pomoveaza o alta imagine a frumusetii, prezentand femei cu forme si fara inhibitii, o tanara care face parte din categoria reprezentantelor sexului frumos plinute a facut o trecere in revista a motivelor pentru care multi considera ca o grasuta nu ar trebui sa se expuna in bikini la plaja sau la piscina pentru ca este dizgratioasa.

Investigatie: o parte din terenul pentru care Ontanu a fost retinut, in proprietatea familiei lui Gabriel Oprea

O parte din terenul pentru care Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si lider al UNPR, a fost retinut de procurorii anticoruptie apartine in prezent familiei generalului Gabriel Oprea, conform unei investigatii realizate de RISE Project si de Centrul de Investigatii Media CIM).

Analiza New York Times: Motivul pentru care fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste

O analiza New York Times arata ca fratii sunt recrutii ideali pentru gruparile teroriste. Se pot radicaliza reciproc si se ajuta in organizarea si ducerea la bun sfarsit a atentatelor. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )