Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cinci persoane de la un centru de plasament din Capitala, cercetate pentru ca nu ar fi sesizat acte de exhibitionism si act sexual cu un minor

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane de la un centru de plasament din Capitala, cercetate pentru ca nu ar fi sesizat acte de exhibitionism si act sexual cu un minor

Cinci persoane de la un centrul de plasament din Capitala sunt cercetate de catre politisti pentru ca ar fi tainuit acte de exhibitionism si act sexual cu un minor in unitate. in centrul respectiv, un baiat de 15 ani a obligat in repetate randuri alti colegi sa asiste la acte de exhibitionism, iar pe un alt minor l-a constrans sa intretina relatii sexuale cu el. continuă pe Adevărul

Minori abuzati sexual intr-un centru de plasament din Capitala. Cinci persoane au fost retinute

Minoriabuzati sexualintr-un centru de plasament din sectorul 5 al Capitalei. Cinci persoane au fost retinute. Ororile au avut loc in toamna anului 2016 si in iarna anului 206-2017. Un.

Fost director de centru de plasament, in lotul retinutilor din dosarul CNAS. A ajuns in functii publice inalte pe culoar politic

Un fost director de centru de plasament din localitatea Bals a fost retinut printre cei 14 inculpati din dosarul CNAS, fiind acuzati ca au prejudiciat Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti cu aproximativ 3 milioane euro.

Incident violent intr-un restaurant din Capitala! Petrecerea legendei jocurilor de noroc s-a terminat la spital

Un personaj cunoscut din lumea jocurilor de noroc din Romania a sarbatorit cum se cuvine de ziua sa de nastere, la un restaurant de fite din Herastrau. Totul mergea perfect, insa la un moment dat a.

Donald Trump va dona un milion de dolari din contul personal pentru eforturile de reconstructie dupa Uraganul Harvey

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari pentru eforturile de reconstructie din Texas, stat distrus de Uraganul Harvey, conform purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Sarah.

Un nou SCANDAL la examenele din Politie? intrebarile pentru agenti, schimbate NOAPTEA ca...

Un nou examen la Politie, o noua serie de inadvertente in subiecte si un nou scandal. Mai multi agenti de politie care, la sfarsitul saptamanii trecute, au dat examen pentru trecerea in.

Activistii Greenpeace protesteaza intr-o padure din judetul Prahova, pentru ca ar fi taiati copaci seculari

Mai multi activisti ai Greenpeace Romania protesteaza, joi, intr-o padure din Muntii Ciucas, in apropierea raului Bratocea, fata de faptul ca un operator privat ar exploata lemn dintr-o padure cvasi-virgina, scrie News. ro. In replica, reprezentantii Garzii Forestiere Ploiesti spun ca padurea nu indeplinea toate criteriile pentru a fi catalogata drept virgina sau cvasi-virgina si ca in ultimii 30 de ani de acolo s-au exploatat sute de metri cubi de lemn.

Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: Suntem o tara de stupizi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa din logo-ul selectat pentru Centenarul Marii Unirii si anume plasarea gresita a culorilor nationale pe cifra 1 din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )