Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care a fost implicata si o ambulanta, in Constanta

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care a fost implicata si o ambulanta, in Constanta

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, miercuri, in municipiul Constanta, in care au fost implicate o ambulanta aflata in misiune si alte trei autovehicule, accidentul petrecandu-se dupa ce autospeciala a incercat sa evite un pieton, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Accident pe DN 56 A. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in, noaptea de duminica spre luni, pe DN 56 A, la intrarea in localitatea Hinova.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe A4

Traficul rutier este blocat pe A2, pe sensul dinspre Constanta spre Bucuresti. Doua autoturisme s-au ciocnit, in urma impactului patru persoane fiind ranite, dintre care doua grav, anunta Realitatea,.

Grav accident pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de parapetul de pe marginea Autostrazii Soarelui, intre Medgidia si Cernavoda.

Accident pe A2: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care erau a intrat in parapetul autostrazii

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, dupa ce masina in care erau a derapat si intrat in parapetul autostrazii A2, pe directia Constanta-Bucuresti, traficul in zona fiind restrictionat, relateaza Mediafax.

Accident grav in Constanta. O ambulanta a intrat intr-un autoturism: Cinci persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc in aceasta dupa-amiaza in Constanta. O ambulanta aflata in misiune a lovit un autoturism si ulterior a fost ricosata intr-un pieton care traversa.

Doua persoane au fost retinute intr-un caz de delapidare privind vanzarea unui imobil catre Primaria Capitalei

Doua persoane au fost retinute de procurorii bucuresti intr-un dosar de delapidare privind vanzarea frauduloasa a unui imobil catre o institutie a Primariei Capitalei.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost ranite. Traficul rutier este blocat

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, in urma unui grav accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, in zona dintre Cernavoda si Medgidia.

VIDEO Cel putin 11 raniti, dintre care noua copii, intr-un accident intr-un parc de distractii din Scotia

Cel putin 11 persoane, dintre care noua copii, au fost ranite duminica intr-un accident la un montagne russe in parcul de distractii MDs din Motherwell, langa Glasgow, Scotia, a anuntat politia locala, citata de AFP.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Atentat sinucigas in Tailanda. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana in Narathiwat, Tailanda. Politia a spus ca explozia s-a produs pe un drum public si ca a fost vorba de un SUV ce transporta o bomba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )