Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane au murit si 25 au fost ranite intr-o explozie din Libia

B1 B1,
Cinci persoane au murit si 25 au fost ranite intr-o explozie din Libia

Cinci persoane si-au pierdut viata marti si alte 25 au fost ranite in urma unei explozii care a izbucnit pe o plaja din Tripoli, Libia, a anuntat ministerul libian al Sanatatii. Incidentul s-a produs. continuă pe B1

O racheta a explodat pe o plaja din Tripoli. in urma incidentului cinci persoane au murit si alte 25 sunt in stare grava

O racheta lansata, marti, pe o plaja din Tripoli, a ucis cinci persoane, printre care cel putin un copil, potrivit unui bilant al Ministerului libian al Sanatatii. Cel putin alte 25 de persoane au.

Explozie puternica in China. Cinci persoane au decedat, iar alte 89 sunt grav ranite

O explozie puternica s-a petrecut in nord-estul Chinei din cauza unei conducte de gaze. in urma incidentului cinci persoane au decedat, iar alte 89 au fost grav ranite. Rata de promovare uluitoare la.

Explozie la o fabrica de confectii din Bangladesh. 10 persoane au murit, alte cateva zeci au fost ranite

10 persoane au murit si cateva zeci au fost ranite, luni seara, intr-o explozie la o fabrica de imbracaminte de la periferia orasului Dacca, capitala Bangladeshului.

Accident rutier grav, la Arad. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea aradeana Zerind.

FOTO. Atac armat la Toulouse. O persoana a murit, alte sase au fost ranite

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, luni seara, intr-o piata din Toulouse, oras situat in sud-vestul Frantei, dupa ceun motociclist a deschis focul.

Accident rutier grav la Giurgiu. Doua persone au murit, alte doua au fost ranite

Doi barbati au murit, iar doua femei au fost ranite, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, pe DJ 507, in afara localitatii Gostinu, judetul Giurgiu, si a intrat in coliziune cu un copac.

Doua persoane au fost ranite, intr-un incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, intr-un incendiu care a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la fabrica ALUM, din Tulcea. Astfel, mai multe echipaje de pompieri militari si civili intervin pentru stingerea flacarilor.

FOTO. Accident rutier grav, pe o autostrada din Bavaria. 31 de persoane au fost ranite grav. Autoritatile au confirmat ca pesoanele date disparute au decedat

31 de persoane au fost ranite, iar alte 17 au fost date disparute, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autocar si un autotren, luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.

Accident rutier grav pe o autostrada din Germania. Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute

Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute, in urma coliziunii intre un autocar cu turisti si un camion pe o autostrada din sudul Germaniei, in apropiere de localitatea.

FOTO. Accident rutier grav, pe o autostrada din Bavaria. 31 de persoane au fost ranite grav, iar 17 sunt date disparute

31 de persoane au fost ranite, iar alte 17 au fost date disparute, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autocar si un autotren, luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )