Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cinci persoane ranite, dupa ce o masina s-a rasturnat pe soseaua de centura a orasului Buzau

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane ranite, dupa ce o masina s-a rasturnat pe soseaua de centura a orasului Buzau

Un grav accident de circulatie s-a produs, in aceasta dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Buzau. Din cauza carosabilului umed, intr-o curba, soferul unui autoturism cu numere de Teleorman a pierdut controlul volanului iar masina s-a rasturnat pe marginea soselei. continuă pe Adevărul

Cinci persoane, ranite dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat.

Un microbuz care transporta persoane cu handicap care nu se pot deplasa s-a rasturnat, duminica dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Buzau, toate cele patru persoane cu dizabilitati aflate in masina si soferul fiind raniti in urma accidentului. Primele informatii furnizate de agent Anca Bratosin de la Politia Judeteana Buzau araa ca microbuzul s-a rasturnat in afara soselei, intr-o curba periculoasa, unde se produc frecvent accidente rutiere. In microbuz se aflau soferul si patru .

VIDEO Patru persoane cu handicap au fost ranite intr-un accident produs pe soseaua de centura a Buzaului

Accident grav, in aceasta dimineata, pe soseaua de centura a Buzaului. Patru persoane cu dizabilitati locomotorii si soferul autovehiculului in care se aflau au ajuns la spital cu multiple fracturi, dupa ce masina s-a rasturnat in afara soselei.

Microbuz rasturnat in Buzau: Cinci persoane au fost ranite

Un microbuz care transporta persoane cu handicap care nu se pot deplasa s-a rasturnat, duminica, in Buzau, toate cele patru persoane aflate in masina si soferul fiind raniti. Microbuzul s-a rasturnat.

Trei persoane, ranite, in urma unui incident armat in Capitala.

Doi barbati si o femeie au fost impuscati in cartierul Militari din Capitala, in zona statiei de metrou Lujerului, sambata seara, transmite Mediafax. Mai multe echipaje de prim-ajutor s-au deplasat la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Daniel Vasile. Citeste si: UPDATE. Croatul impuscat in Capitala are afaceri in domeniul reciclarii Au fost ranite trei persoane, este si o femeie printre raniti. Persoanele sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )