Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cinci persoane ranite in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, in centrul Parisului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci persoane ranite in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, in centrul Parisului

O explozie cauzata de o scurgere de gaz s-a produs vineri la pranz intr-un imobil situat in arondismentul 6 din centrul Parisului, cinci persoane fiind ranite usor, potrivit publicatiei Le Point, care citeaza surse din politie. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. 17 raniti la Paris, in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze

17 persoane au fost ranite, dintre care una grav, astazi, de o explozie puternica in plin centrul Parisului, scrie France Presse. Un cuptor de mici dimensiuni a explodat aruncand in aer acoperisul unei cladiri de locuinte.

75 de persoane ranite in atentatele de la Bruxelles sunt inca spitalizate

75 de persoane ranite in atentatele comise pe 22 martie la aeroportul international Bruxelles-Zaventem si statia de metrou Maelbeek din capitala belgiana inca se afla in spital, relateaza vineri agentia de presa Belga .

Accident grav la Bals. Sase persoane ranite, una transportata cu elicopterul SMURD la Craiova

O autoutilitara si un autoturism s-au ciocnit astazi, putin dupa orele pranzului, in afara localitatii Iancu Jianu, spre Bals, judetul Olt, cele sase persoane aflate in autovehicule fiind transportate la spital.

Cheloo si alte cinci persoane, cercetati sub control judiciar intr-un dosar de trafic de droguri. Opt suspecti, retinuti

Opt persoane au fost retinute si alte sase au fost puse sub control judiciar de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Ploiesti intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Printre cei cercetati sub control judiciar se numara si Cheloo de la trupa Parazitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )