Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Aleksandra Krunici, adversara pe care o va intalni Simona Halep in sferturile de finala de la Shenzen

Adevărul Adevărul,
Cine e Aleksandra Krunici, adversara pe care o va intalni Simona Halep in sferturile de finala de la Shenzen

Simona Halep se va duela cu sarboaica Aleksandra Krunici 84 WTA), in sferturile de finala de la Shenzen. Partida se va juca in cursul zilei de vineri, ora nefiind inca stabilita. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma - Urmatorul meci va fi joi, de la ora 7:30

Simona Halep a bifat miercuri o noua victorie la Shenzhen, numarul trei mondial obtinand calificarea in sferturile competitiei. Nu a fost deloc usor, adversara mea a jucat foarte bine. Ma simt mai bine pe zi ce trece si imi intru in forma, a precizat Halep dupa succesul cu Natalia Vikhlyantseva. Simona va disputa urmatoarea partida joi, de la ora 07:30 ora Romaniei) impotriva jucatoarei Aleksandra Krunic. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cine eNatalia Vikhlyantseva, rusoaica pe care Simona Halep o va intalni in turul doi al turneului de la Shenzen

Simona Halep 3 WTA) va evolua in turul doi al turneului de la Shenzen China) impotriva rusoaicei Natalia Vikhlyantseva 584 WTA). Partida se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 09. 00 si va fi disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzen (joi, ora 7:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzen, joi, de la ora Romaniei 7:30 cand o intalneste pe Alexandra Krunici in sferturile turneului WTA dotat cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari.

Simona Halep: Jocul meu e din ce in ce mai bun. Pe cine va intalni romanca in sferturile turneului de la Shenzen

Simona Halep s-a alaturat Petrei Kvitova in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen China), dupa o victorie in 61 de minute cu rusoaica Natalia Vikhlyantseva.

Simona Halep incepe anul in forta. Cu cine joaca azi primul meci din turneul WTA din China

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora .

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China) - joi, ora 7:30

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen din China, joi de la ora 7:30, contra jucatoarei sarbe Aleksandra Krunic.

LIVE Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China) - vineri, ora 7:30

Simona Halep joaca in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen din China, vineri de la ora 7:30, contra jucatoarei sarbe Aleksandra Krunic.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (dupa 7:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVESCORE Simona Halep vs Natalia Vikhlyantseva (Dupa ora 08:00)

Simona Halep o intalneste in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China) pe Natalia Vikhlyantseva, 17 ani - din Rusia, locul 588 mondial. Adversara Simonei a trecut in primul tur de Anna Friedsam 85 WTA). Competitia este dotata cu premii in valoare de 500. 000 de dolari, iar Halep este cap de serie numarul unu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )