Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este Alexandru Ghita, cel care i-a dus pe politisti la fratele sau care se ascundea in Serbia

România Liberă România Liberă,
Cine este Alexandru Ghita, cel care i-a dus pe politisti la fratele sau care se ascundea in Serbia

Alexandru Ghita este cel care i-a condus pe politisti la fratele sau, fugarul Sebastian Ghita, care se ascundea in Serbia, la Belgrad. Alexandru Ghita este patronul operatorului de telecomunicatii 2K telecom, companie pe care a preluat-o in 2015 prin achitia actiunilor pe care le mai detinea in firma milionarului Vasile Domente, unchiul fratilor Ghita. continuă pe România Liberă

Cine e Alexandru Ghita, omul care i-a dus pe politisti la fratele sau ascuns in Serbia

Alexandru Ghita, omul care i-a condus pe politisti la fratele sau, Sebastian Ghita, ascuns in Serbia, este patronul operatorului de telecomunicatii 2K Telecom, companie al carei control l-a preluat total in noiembrie.

Cine e Alexandru Ghita, omul care i-a dus pe politisti la fratele sau ascuns in Serbia

Alexandru Ghita, omul care i-a condus pe politisti la fratele sau, Sebastian Ghita, ascuns in Serbia, este patronul operatorului de telecomunicatii 2K Telecom, companie al carei control l-a preluat total in noiembrie 2015 prin achizitia actiunilor pe care le mai detinea in firma milionarul buzoian Vasile Domente, unchiul fratilor Ghita. Dupa ce a castigat alaturi de granzii din telecom frecvente pentru servicii de televiziune digitala sau 4G, 2K Telecom si-a vandut in 2015 licenta 4G catre RCSRDS pentru 6,6 milioane euro, iar in 29 decembrie 2016, la scurt timp dupa disparitia lui Sebastian Ghita, si-a cerut insolventa.

Cine este bruneta misterioasa alaturi de care s-a fotografiat Cornel Gales la aproape o luna de la moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a participat la Gala Celebritatilor, unde a primit un trofeu in semn de apreciere pentru cariera sotiei sale, iar in timpul evenimentului, el s-a fotografiat cu o bruneta.

Cine este presupusa amanta a lui Sebastian Ghita care ar fi contribuit la capturarea acestuia: Aceasta este proprietarea unui important lant de magazine (FOTO)

Sebastian Ghita a fost prins in noaptea de joi spre vineri in apropriere de Belgrad la aproape 5 luni de la disparitia acestuia de sub radarul autoritatilor romane. Fostul deputat a fost prins.

Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori.

Cu cine era Sebastian Ghita atunci cand a fost retinut la Belgrad. Fostul deputat avea acte false asupra sa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita de la Belgrad. Ministrul spune ca acesta a fost localizat noaptea trecuta in capitala Serbiei, iar in.

Ce le-a spus Sebastian Ghita politistilor care l-au arestat

Sebastian Ghita ar fi avut un plan bine pus la punct. Chiar inainte de a fugi, fostul deputat si-ar fi comandat pasaportul sloven, potrivit unor surse judiciare citate de jurnalistii de la Sursa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )