Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine este Andreea Moldovan, primul medic din Brasov care se va vaccina impotriva COVID

Adevărul Adevărul,
Cine este Andreea Moldovan, primul medic din Brasov care se va vaccina impotriva COVID

Andreea Moldovan este directorul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, intitutie care va primi maine 100 de doze de vaccin impotriva COVID-19 din cele 10. 000 care au ajuns in tara. continuă pe Adevărul

Florin Rosu, primul medic din Iasi care va fi vaccinat anti-COVID: Vaccinarea este gandita foarte bine

Campania de vaccinare va incepepe 27 decembrie. Florin Rosu,seful sectiei ATI la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a declarat pentru Digi 24, ca vaccinarea este gandita foarte bine. Acesta.

Cine este mama Dianei Sosoaca si cu ce se ocupa. Cele doua seamana leit

Diana Sosoaca este in atentia publicului mai cu seama de cand a intrat in partidul AUR, gruparea politica migrand in Parlament dupa alegerile din 6 decembrie. Interesul s-a mutat din nou pe aceasta dupa ce a inceput sa se prezinte fara masca de protectie pe strada sau in diferite institutii, invocand o adeverinta medicala ca .

Neverland, fosta resedinta a lui Michael Jackson, a fost vanduta. Care a fost pretul si cine este noul proprietar

Neverland, celebra ferma din California in care a locuit cantaretul Michael Jackson, a fost cumparata de miliardarul Ron Burkle cu suma de 22 de milioane de dolari, mult sub pretul ei initial de vanzare, informeaza AFP si DPA.

Cine va fi primul medic din Iasi vaccinat anti-COVID-19

Primul cadru medical care va fi vaccinat la Iasi este seful Sectiei Anestezie Terapie Intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase.

Primele imagini cu tanara roma agresata intr-un hipermarket din Brasov

Au aparut primele imagini din ziua incidentului de la Carrefour Brasov unde o tanara roma a fost agresata de agentii de paza pe 1 decembrie. Libertatea a intrat in posesia a doua filmari din ziua respectiva. in prima sunt surprinse imagini cu tanara in magazin in fata unui raft, parand ca pune produse intr-un rucsac aflat in cosul de cumparaturi. A doua filmare este din camera unde a fost dusa de agentii de paza si unde este agresata fizic.

Cine este Eduard Novak, propunerea de ministru al Tineretului si Sportului din partea UDMR. Parlamentarul a primit aviz pozitiv din partea comisiilor

Eduard Novak a primit miercuri, aviz pozitiv din partea comisiilor reunite pentru invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatiilor si Senat. Politicianul detine in prezent functia de.

Cine este Tanczos Barna, propus ministru al Mediului Ce declaratii a avut in timp despre vanatoarea ursilor, a cormoranilor si protectia padurilor

Tanczos Barna este propunerea UDMR pentru functia de ministru al Mediului. Are 44 de ani, este economist, este senator din 2012 si a fost presedinte al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata in perioada 2008-2013. Tanczos Barna a atras atentia prin declaratiile sale in ceea ce priveste vanatoarea ursilor. Nu putem transforma Romania in gradina zoologica a Europei, spunea el. A votat pentru vanatoarea cormoranilor si are o atitudine relaxata in ceea ce priveste protectia padurilor, orientata spre dezvoltarea economica.

Cine este Virgil Popescu, ministrul propus la energie, un domeniu plin de provocari dificile Modificarea Legii Offhore ar putea fi prima sa misiune

Virgil Popescu 52 ani), deputat PNL, care tocmai a obtinut la al doilea mandat, este propus sa ocupe functia de ministru al Energiei, dupa ce pana acum a fost ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in Guvernul Orban. in mandatul sau a fost incheiat acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, dupa ce a renuntat la partenerii chinezi. A ramas cu o restanta: modificarea Legii Offshore, astfel incat sa fie deblocate investitiile din Marea Neagra pentru extractia gazelor naturale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )