Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este artista din Franta care canta manele! VIDEO

ADPM ADPM,
Cine este artista din Franta care canta manele! VIDEO

O artista din Franta face furori in tara ei sustinand concerte live in care canta de zor manele! S-a indragostit de acest gen muzical dupa ce a vazut un film al lui Emir Kusturica! . continuă pe ADPM

Sore este insarcinata! Iata cine este tatal copilului!

Sore este insarcinata. Artista a facut anuntul oficial odata cu lansarea noului ei clip. Iata cine este tatal copilului.

UPDATE Deputatul Iulian Iancu este propunerea Romaniei pentru o inalta functie europeana. Vezi cine este Iulian Iancu, cine l-a propus si de ce este considerat omul Gazprom

Guvernul l-a propus pe deputatul PSD Iulian Iancu sa ocupe functia de membru in Consiliul de Administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER), potrivit unor informatii obtinute de HotNews. ro. Practic, este propunerea Romaniei pentru aceasta functie, in conditiile in care mandatul actualului membru, Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, expira la sfarsitul acestui an. Contactat de HotNews. ro, Iulian Iancu a confirmat aceasta nominalizare. Vezi in text cine este Iulian Iancu si de ce este cunoscut ca omul Gazprom.

Cine este noul copresedinte TNL Prahova: Ayad Al Hasoon, un tanar de origine araba care are ca motto un citat din Margaret Thatcher

Un student din Ploiesti, cu unul din parinti de origine araba, a castigat alegerile pentru sefia TDL Prahova. Sunt roman, pentru ca m-am nascut si am trait aici. Mama e din judetul Dambovita, iar tatal a venit din Irak, in 1977, la studii, spune acesta, citat de cotidianul local max-media. ro.

INCENDIU intr-un hotel din Franta. Un mort si cinci raniti

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un incendiu care a izbucnit joi, in incinta unui hotel din orasul Nantes.

Cine sunt vocile din animatia Craiasa Zapezii

Prezentatorul tv Dan Cruceru a acceptat o noua provocare in cariera sa si a debutat in dublajul de animatie, in rolul regelui din filmul Craiasa Zapezii/ Snow Queen.

O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, exclusa din magistratura. Care este motivul

Judecatoarea Claudia Monica Cipariu, de la Tribunalul Bucuresti, a fost exclusa, miercuri, din magistratura, de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a intarziat redactarea hotararilor judecatoresti chiar si peste doi ani in 53 de dosare.

Comisarul Cretu il ia la cabinetul ei pe secretarul de stat din MFE care coordoneaza fondurile UE pentru competitivitate si transport

Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene Mihaela Maria Ciuciureanu a demisionat din functie si va pleca la Bruxelles, unde va lucra la cabinetul comisarului european pentru politica regionala, Corina Cretu, au declarat, pentru HotNews, surse oficiale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )