Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este barbatul care a furat 500 de lei dintr-un bancomat din Focsani. Jaful, comis sub ochii fiicei sale

Hotnews Hotnews,
 Cine este barbatul care a furat 500 de lei dintr-un bancomat din Focsani. Jaful, comis sub ochii fiicei sale

Barbatul care a furat 500 de lei dintr-un bancomat din Focsani a fost prins. Este plutonier, angajat la o unitate din Vrancea, iar cercetarile au fost preluate de parchetul militar. continuă pe Hotnews

Politistii au aflat cine este barbatul care si-a insusit banii dintr-un bancomat. Acesta este militar profesionist in Focsani

Militarul este cercetat pentru furt de catre Parchetul Militar Iasi si risca sa fie exclus din armata daca va fi gasit vinovat.

Messi are o SOSIE in Romania. Cine este fotbalistul care s-a inspirat din lookul starului Barcelonei (FOTO)

Noul Look al lui Lionel Messi a prins foarte bine in randul fotbalistilor, cativa urmandu-i exemplul. Una dintre acestia este Sorin Stratila. Fostul dinamovist s-a vopsit blond si si-a.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Cine este romanul care trebuie sa primeasca o indemnizatie pentru cresterea copilului de 35.000 de euro (FOTO)

Stirea inceputului de saptamana vine din domeniul social. Un roman urmeaza sa primeascad e la stat 35. 000 de euro ca indemnizatie pentru cresterea copilului. Proaspatul tatic Liciniu Lupu.

Apple iPhone 7 costa de la aproximativ 3.500 lei, iar 7 Plus, de la 4.100 lei

Cele mai noi smartphone-uri Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lansate oficial de gigantul american pe 7 septembrie, sunt disponbile de vineri in Romania, la precomanda, pe QuickMobile. ro, anunta compania. Preturile lui iPhone 7 pornesc de la 3. 499 lei, iar cel mai scump iPhone 7 Plus este 5. 099 lei. Ceasul costa 1. 899 lei.

Bucuresti, orasul care s-a nascut dintr-un blestem vechi de peste 500 de ani

Celebrul hrisov al lui Vlad Tepes, emis la 20 septembrie 1459, prin care se consemneaza pentru prima data orasul are un final care astazi pare straniu: un blestem. Istoricii au explicat ca la mijlocul secolului al XV-lea actele oficiale aveau nevoie de un argument drastic pentru a ramane pecetluite si neincalcate.

Jocurile Paralimpice 2016. Cine este Alex Bologa, romanul care i-a adus Romaniei prima medalie la Jocurile Paralimpice de la Rio

Clujeanul Alex Bologa, care va implini 21 de ani in luna noiembrie, a cucerit joi medalia de bronz in concursul de judo, la categoria 60 de kilograme, dupa ce l-a invins prin ippon in.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. A lucrat la Bruxelles, in cadrul Comisiei Europene, pe probleme de justitie si afaceri interne

Dragos Tudorache, seful Cancelariei Premierului, este propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul de Interne. inainte sa preia conducerea Cancelariei, el a lucrat la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de interne

Dragos Ioan Tudorache, la propunerea premierului Dacian Ciolos, va conduce Ministerul de Interne timp de aproape patru luni, perioada in care se va ocupa si de organizarea alegerilor parlamentare. Tudorache a fost pana acum seful Cancelariei prim-ministrului si, practic, mana dreapta a premierului. O luna, din iulie pana august, a condus si Ministerul Comunicatiilor in calitate de ministru interimar. Foarte important de mentionat este ca in ultimele luni, Cancelaria prim-ministrului a suferit transformari, primind puteri sporite.

Cine este Dragos Tudorache, viitorul ministru de Interne

Dragos Tudorache, seful cancelariei premierului Dacian Ciolos, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos ca ministru al Afacerilor Interne. Acesta este un portofoliu foarte important, in conditiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )