Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este si cum arata femeia pentru care fostul ginere al lui Basescu a fost la un pas sa fie omorat (FOTO)

B1 B1,
Cine este si cum arata femeia pentru care fostul ginere al lui Basescu a fost la un pas sa fie omorat (FOTO)

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu a ajuns dupa o seara de distractie sa fie amenintat cu moartea si cu un pistol la tampla. Scandalul a pornit de la noua iubita a lui Syda, cea cu care s-. continuă pe B1

Oana Roman a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu se duce la plaja. Este dureros

A fost mereu criticata pentru silueta sa, iar multi ar crede ca acesta este motivul pentru care Oana Roman nu face plaja. Adevarul este insa mult mai dureros. Nu ii plac sa stau la soare,.

Motivul pentru care Oana Roman nu sta mult la plaja

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care nu sta la soare niciodata. Vedeta a marturtisit ca motivul este unul medical, dar nici ea nu este adepta statului prea mult la soare pentru ca ii place o.

Raed Arafat a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit niciodata

Celebrul medic Raed Arafat a explicat intr-o emisiune tv care este motivul pentru care nu s-a casatorit niciodata. Sunt o mie de raspunsuri care se pot da, dar uite asa, simplu: pentru ca era.

Adevaratul motiv pentru care actrita Tora Vasilescu nu are copii

Tora Vasilescu si-a deschis sufletul si a marturisit adevaratul motiv pentru care nu a avut niciun copil. Actrita a recunoscut si ca a facut un avort pentru ca era prea tanara ca sa devina.

Cine este CELEBRUL actor care va interpreta rolul lui James Bond in urmatorul film (FOTO)

Fanii filmelor James Bond se pot bucura, pentru ca Barbara Broccoli, producatoarea peliculelor a reusit sa il convinga pe celebrul actor Daniel Craig sa semneze pentru al cincilea film al francizei, potrivit.

NEW MONEY: Cine este investitorul care a facut greseala dupa greseala, timp de 17 ani, pana sa vanda cu succes aplicatia Clever Taxi

Candva, numele sau era sinonim cu reteaua de socializare Neogen, platforma de matrimoniale Noi2 si site-ul de jocuri Doizero. Recent, a contribuit la vanzarea pentru o suma- record a popularei aplicatii Clever Taxi catre nemtii de la Daimler. Suficiente experiente din care Calin Fusu a aflat formula magica a investitorilor din tehnologie.

Adevaratul motiv pentru care musulmanii nu consuma carne de porc

Multi cred ca musulmanii nu consuma carne de porc, pentru ca animalul acesta este unul murdar, insa adevarul este cu totul altul, explica cercetatorii, potrivit Realitatea. net. in.

Motivul uimitor pentru care o femeie din Vaslui si-a ucis concubinul cu sapa, in vie

O femeie in varsta de 54 de ani din judetul Vaslui este acuzata ca, intr-un acces de furie si sub influenta bauturilor alcoolice, si-a ucis concubinul, cu mai multe lovituri aplicate cu o.

O adolescenta de 16 ani s-a spanzurat. Motivul socant pentru care a luat aceasta decizie

Drama intr-o familie din judetul Caras Severin! O adolescenta de 16 ani a decis sa-si puna capat zilelor. Motivul este de-a dreptul incredibil. Fata era suparata ca parintii sai nu ii acceptatu.

Dragnea, intrebat ce are Soros cu el: Nu stiu, dar ceva este / Sunt prea multe lucruri care se leaga

Liviu Dragnea nu a putut defini exact ce motive ar avea miliardarul american George Soros sa il atace, dar a sustinut ca ceva este in conditiile in care sunt prea multe lucruri care se leaga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3217 seconds )