Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este fosta stagiara care a ajuns mana dreapta a democratei Hillary Clinton

Adevărul Adevărul,
Cine este fosta stagiara care a ajuns mana dreapta a democratei Hillary Clinton

Eleganta, tanara, frumoasa, alaturi de Hillary Clinton de aproape 20 de ani, Huma Abedin, care si-a inceput cariera in 1996 ca stagiara la Casa Alba, la biroul alocat primei doamne, a incercat mereu sa stea departe de lumina reflectoarelor. Dar nu a reusit mereu. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Cine este fosta stagiara care a ajuns mana dreapta a democratei Hillary Clinton

Eleganta, tanara, frumoasa, alaturi de Hillary Clinton de aproape 20 de ani, Huma Abedin, care si-a inceput cariera in 1996 ca stagiara la Casa Alba, la biroul alocat primei doamne, a incercat mereu sa stea departe de lumina reflectoarelor. Dar nu a reusit mereu.

Cine este, de fapt, eminenta cenusie si consilierul special al lui Putin

Presedintele rus Vladimir Putin este cunoscut pentru tendinta sa de a roti oamenii importanti din structurile de putere, dar unul dintre ei ii ramane alaturi chiar din prima zi de la instalarea la Kremlin cu toate ca a lucrat pentru unul dintre cei mai mari dusmani ai sai. Este vorba de Vladislav Surkov, cel care acum extinde Rusia lui Putin dupa ce a consolidat-o cu minutiozitate.

PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Principalul candidat al stangii in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost la un pas sa fie ales sef al statului din primul tur. Asemenea Maiei Sandu, Igor Dodon este relativ tanar 41 de ani), are studii de economie si a mizat pe mesaje antioligarhice in campania electorala. Spre deosebire de Maia Sandu, el a a avut tangente cu lumea afacerilor, a fost asociat cu transferuri de bani prin paradisuri fiscale si cu folosirea activelor oligarhului Vladimir Plahotniuc. Dar, mai presus de toate, el militeaza puternic pentru apropierea Republicii Moldova de Rusia lui Vladimir Putin si indepartarea ei de Uniunea Europeana.

PNL este primul partid care a finalizat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare in judetul Arad

Filiala PNL Arad este prima organizatie a unui partid care a anuntat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din anul 2016, la nivel judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )