Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este Ionela Dobrica, tanara implicata in dosarul in care Zgonea a fost pus sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Cine este Ionela Dobrica, tanara implicata in dosarul in care Zgonea a fost pus sub control judiciar

Ionela Viorela Dobrica este unul dintre cei mai tineri parlamentari PSD. Are 27 de ani, este licentiata in inginerie la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si a lucrat ca subsecretar de stat in Ministerul Comunicatiilor. Deputata Ionela Dobrica este membra a comisiei pentru munca si protectie sociala si vicepresedinte al comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor. continuă pe Adevărul

Ionela Dobrica, tanara ajutata de Zgonea sa ajunga subsecretar de stat: Numirea mea a fost facuta la propunerea PSD

Deputatul Ionela Dobrica a reactionat pe Facebook dupa scandalul in care este implicat fostul presedinte al Camerei Deputatilor si tatal sau, omul de afaceri Dumitru Dobrica, suspectat ca i-ar fi platit lui Valeriu Zgonea peste 50. 000 de lei pentru numirea sa in functia de subsecretar de stat.

Ionela Dobrica, deputata PSD care apare in dosarul lui Zgonea: Am incredere in corectitudinea justitiei in Romania

Valeriu Zgonea a ajuns sa fie urmarit penal deoarece ar fi primit o vacanta la Viena pentru a interveni in vederea numirii unei persoane intr-o functie publica. Detalii AICI) Este vorba despre Ionela.

Politic show:Cine este Mihai Chirica si cum a ajuns disidentul din PSD;Scenariul care il spulbera pe Dragnea;Catalin Ivan: Daca PSD vrea sa mai existe, vremea deciziilor cu comanda unica trebuie sa se incheie

Cine se va ocupa de organizarea Conventiei nationale a PNL. Liberalii au stabilit, luni, componenta Comisiei de organizare a Conventiei nationale, tinand cont de. Moldova si Ucraina, amici de suferinta. Dupa vizita intreprinsa la Moscova si Bruxelles, presedintele moldovean Igor Dodon a mers in vizita in Iran, desi anterior anunta ca.

I-a lipsit TELEVIZIUNEA! Cine este vedeta din Romania care dupa opt ani de zile REVINE pe micile ecrane (FOTO)

Oana Zavaranu, cunoscuta pentru rolurile ei din telenovele, dar si pasiunea pentru a prezenta emisiuni TV, vedeta a acceptat sa danseze in ringul viselor, la noua emisiune de la Pro TV, care va incepe i.

Decizie importanta luata la Berlin! Cine este noul presedinte al Germaniei

Germania si-a ales duminica un nou presedinte. Social-democratul Frank-Walter Steinmeier l-a inlocuit pe Joachim Gauck, care a renuntat sa candideze pentru al doilea mandat, in functia de presedinte al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )