Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este iubita lui Nicusor Dan si cu ce se ocupa aceasta (FOTO)

B1 B1,
Cine este iubita lui Nicusor Dan si cu ce se ocupa aceasta (FOTO)

Despre viata privata a lui Nicusor Dan, presedintele USB, se stiu foarte putine lucruri. Acesta are o relatie de mai multi ani si a devenit tata chiar in timpul campaniei electorale. Iubita sa, femeia. continuă pe B1

Profilul alegatorului: Cine a votat cu Gabriela Firea si cine l-a ales pe Nicusor Dan

Mai mult de jumatate din votantii Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, sunt femei, iar 49% sunt persoane peste 60 de ani. Pe de alta parte, in cazul lui Nicusor Dan, candidatul USB, 51% din alegatori sunt femei si 49% barbati, iar 51% au pana in 49 de ani. Aceste informatii reies din profilul alegatorului pentru primii trei candidati realizat de IRES pentru Digi24.

Cine este bancherul din spatele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan si USB Uniunea pentru Salvarea Bucurestiului sunt surpriza alegerilor din Capitala avand in vedere ca au iesit pe locul II inaintea PNL-ului, scrie zf. ro. Nicusor Dan, un.

ALEGERI LOCALE 2016. Profilul alegatorului. Cine sunt cei care au votat cu Gabriela Firea, Nicusor Dan sau Catalin Predoiu

Potrivit unui sondaj IRES, Gabriela Firea a fost votata in majoritate de femei si persoane de peste 60 de ani, iar Nicusor Dan a fost votat de tineri cu studii superioare.

Nicusor Dan: Un partid infiintat in urma cu 6 luni care ajunge sa fie pe locul doi in preferintele bucurestenilor, este un rezultat bun

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a declarat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile realizate la iesirea de la urne l-au clasat pe locul doi, dupa Gabriela Firea, ca acest rezultat este unul bun, fiind vorba de un partid infiintat in urma cu 6 luni. Nicusor Dan a facut declaratiile la Green Hours, fiind insotit de seful sau de campanie, Marei Paun, si de candidatii la sectoare, Antoneta Bugner, Roxana Wring, Dumitru Dovrev si Mihai Danes. Marea absenta a fost Clotilde Armand, candidata de la sectorul 1, care nu a mai ajuns la conferinta, ci imediat dupa. O parte dintre sondaje o arata pe aceasta castigatoare la sectorul 1.

Gabriela Firea, despre propunerea Nicusor Dan viceprimar: Cat trebuie sa ne mai rugam? ii avem ca aliati pe ALDE si UNPR (VIDEO)

Intrebata daca partidul sau sta cu mana intinsa catre Nicusor Dan pentru functia de viceprimar, Gabriela Firea a declarat ca daca aceasta oferta nu mai este.

Andrei Postolache, antreprenorul IT care a obtinut locul trei in Iasi: Suntem deschisi la discutii cu Nicusor Dan/ Si participarea la alegerile parlamentare din toamna poate fi unul din scenarii

Antreprenorul din IT Andrei Postolache, candidat independent la Primaria si Consiliul Local Iasi, a fost surpriza placuta a alegerilor locale de ieri. Andrei Postolache sustine ca nu va refuza o colaborare cu partidul lui Nicusor Dan, doar ca mai intai doreste sa poarte un dialog pe aceasta tema, pentru a stabili si sub ce forma se va concretiza colaborarea.

Gabriela Firea, acuzatii la adresa lui Nicusor Dan: A incalcat legea electorala. Este primul pas spre a incalca orice lege, inclusiv Constitutia (VIDEO)

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, lanseaza acuzatii grave la adresa liderului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Afirmatiile Gabrielei Firea vin ca un raspuns pentru Nicusor Dan, care a.

Adevarul Live, ora 13.00. Nicusor Dan, despre cum vrea sa salveze Romania in toamna

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a discuta despre planurile sale de a duce partidul in Parlament. Nicusor Dan vrea sa extinda partidul in toata tara pentru a intra in Parlament.

Rezultate partiale pe Bucuresti: Firea 43,14%, Nicusor Dan 30,46% si Predoiu 11,1%

ACTUALIZARE 17:32 PSD a castigat Primaria Capitalei prin Gabriela Firea cu 43,14%, Nicusor Dan USB) a obtinut 30,46%, Predoiu PNL) 11,10%, dupa numararea a 90% din sectii, in vreme ce pentru CGMB rezultatele centralizate sunt: PSD-UNPR 40,64%, USB -25,19%, PNL - 13,02%, PMP 7,07%, ALDE 6,39%, a anuntat astazi Biroul Electoral Central BEC). *ACTUALIZARE 16:10 Tariceanu: USB nu este decat o himera *ACTUALIZARE 16:04 Laura Chiriac se retrage din functiile din ALDE, dupa ce a fost pusa sa renunte la mandatul de consilier *ACTUALIZARE 15:00 USB a cerut renumararea voturilor in 18 sectii din sectorul 1 *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Pana ne intalnim cu totii, o sa fim iarasi foarte calmi si o sa analizam la rece toate rezultatele *ACTUALIZARE 14:30 Gabriela Firea: Nicusor Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end. *ACTUALIZARE 14:20 UNPR: A fost o campanie dificila, dar am reusit sa ne indeplinim obiectivul stabilit *ACTUALIZARE 10:34 Rezultate partiale din Bucuresti Alianta PSD+UNPR a obtinut la Primaria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminica, urmata de USB cu 29,93%, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din 889 de sectii din totalul celor 1. 252 existente in Bucuresti.

Nicusor Dan, despre victoria PSD in alegerile pentru Primaria Capitalei: Scorul Gabrielei Firea nu este unul deosebit. Lumea nu a venit la vot (VIDEO)

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a fost prezent la televiziunea B1 TV, acolo unde a vorbit despre campania sa electorala, despre pierderea pe care a suferit-o in fata Gabrielei Firea pentru ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )