Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este medicul care l-a operat pe Victor Ponta in Turcia

Antena3 Antena3,
Cine este medicul care l-a operat pe Victor Ponta in Turcia

Profesorul Mahir Mahiro287;ullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucreaza de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul, iar anterior a lucrat inclusiv in cadrul. continuă pe Antena3

Cine este medicul care l-a operat pe Ponta

Profesorul Mahir Mahiro287;ullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucreaza de doi ani la Spitalul universitar Medipol, din Istanbul.

Cine este medicul care l-a operat pe Victor Ponta: doctorul Mahir Mahiro287;ullari a lucrat in cadrul misiunii NATO din Kosovo

Profesorul Mahir Mahiro287;ullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani, lucreaza de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul, iar anterior a lucrat inclusiv in cadrul misiunii NATO din Kosovo, potrivit CV-ului publicat pe site-ul unitatii medicale.

VIDEO Digi 24: De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. Cine este femeia care si-ar fi imprumutat cu 670 de milioane de euro fiica

De la Matusa Tamara, la soacra Flavia. In ultimii ani, rude apropiate ale VIP-urilor politice au aparut in mega-dosare de coruptie. Reporterii Digi 24 au reusit sa afle cine este soacra lui Vlad Moisescu, despre care procurorii sustin ca ar fi acordat imprumutul de 670 de milioane fiicei sale, drept paravan pentru mita de la Primaria Sectorului 1. Femeia, in varsta de 71 de ani, locuieste intr-un cartier central al Capitalei si sustine ca imprumutul este o inventie. Totusi, soacra Flavia nu neaga ca ar exista un contract de natura financiara intre ea si fiica ei, relateaza Digi 24.

Cine este Mihai-Viorel Fifor, senatorul propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Cine este Vlad Moisescu, omul acuzat de procurori in dosarul Chiliman

Provenit dintr-o familie buna, Vlad Moisescu 48) este medic de profesie dar a studiat si dreptul. Tatal sau, Sorin Moisescu, a fost procurorul general al Romaniei 1997 - 1998) apoi presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pana in 2000 cand a decedat. Moisescu-tatal a fost nepot de frate al fostului Patriarh, Iustin Moisescu. Vlad Moisescu a profesat cativa ani ca medic chirurg la Spitalul Universitar, dar de la inceputul anilor 2000 se dedica in intregime politicii si afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )