Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este Najim Laachraoui, cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Cine este Najim Laachraoui, cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles

Cel de-al treilea suspect in atentatele de la Bruxelles este Najim Laachraoui, in varsta de 25 ani, care figura pe lista cu cei mai cautati islamisti din Europa, conform ziarului La Derniere Heure. continuă pe România Liberă

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea ar fi fost prins la Anderlecht

Cele trei persoane considerate autorii directi ai atentatelor de la Bruxelles au fost identificate. Cei doi atentatori sinucigasi sunt doi frati, Khaled si Ibrahim, care locuiau de multi ani in Belgia, conform RTBF. Al treilea atentator, care este cautat de autoritati, este un tanar de 25 de ani, de origine turca, pe nume Najim Laachraoui.

Atacurile din Bruxelles: Najim Laachraoui, implicat in atacurile de la Paris, este al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles (surse)

Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

Cine este misterioasa SIA? Afla de ce isi ascunde vedeta chipul

Cine este misterioasa SIA? De ce isi ascunde vedeta chipul? Sunt doua dintre intrebarile care ani de zile nu si-au gasit raspunsul. Asaltata de curiozitatea jurnalistilor, SIA a recunoscut in cele din urma: se teme de celebritate. Dupa probleme reale cu alcoolul si drogurile, vedeta vrea sa evite astfel celebritatea si violarea intimitatii.

Presa: Suspectul capturat de politie nu este Najim Laachroui

Presa belgiana sustine ca suspectul capturat miercuri dimineata de catre fortele de interventie din Bruxelles nu este teroristul Najim Laachroui, care a fost surprins pe camerele de supraveghere din aeroportul Zaventem, unde 11 persoane au fost ucise.

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea suspect NU a fost identificat si este cautat in continuare

14: Al treilea terorist care voia sa se arunce in aer si a renuntat nu a fost identificat, a anuntat procurorul general al Belgiei, care a confirmat identitatea celor doi atacatori care s-au detonat - fratii Khalid si Brahim El Bakraoui.

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea suspect NU a fost identificat. Numarul mortilor a crescut la 32

Al treilea terorist care voia sa se arunce in aer si a renuntat nu a fost identificat, a anuntat procurorul general al Belgiei, care a confirmat identitatea celor doi atacatori care s-au detonat - fratii Khalid si Ibrahim El Bakraoui.

FOTO. Atentatele de la Bruxelles. Atacatorii sinucigasi, identificati. Cel de-al treilea suspect a fost identificat. Numarul mortilor a crescut la 32

Al treilea terorist care voia sa se arunce in aer si a renuntat nu a fost identificat, a anuntat procurorul general al Belgiei, care a confirmat identitatea celor doi atacatori care s-au detonat - fratii Khalid si Ibrahim El Bakraoui.

Noi l-am uitat, strainii nu. Cine este sucitorul de minti de la Cluj, despre care scrie presa americana

Legendarul Rodion Rosca, inventatorul muzicii electronice de la noi, traieste la Cluj, in Aschileu Mare, uitat de conationali, dar nu si de straini, potrivit gazetadecluj. ro. Cel care in anii grei.

Cine este copilul minune al inteligentei artificiale pentru care Google a platit o avere

Lee Se-Dol, campionul mondial la Go, jocul de origine chineza considerat cel mai complex din lume, a fost batut in competitia de saptamana trecuta, din Coreea de Sud, de robotul numit AlphaGo. in.

Cine este Loredana Radu, avocata urmarita in dosarul lui Ontanu. Trei lucruri pe care nu le stiai despre ea

Avocata Loredana Radu, implicata in dosarul in care a fost retinut miecuri primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, este in Baroul Bucuresti si este aparatoarea fostului premier Victor Ponta,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )