Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este primul pacient al Spitalului Judetean Suceava care s-a vindecat de COVID-19: Am vrut sa ma vindec, am gandit mereu pozitiv

Adevărul Adevărul,
Cine este primul pacient al Spitalului Judetean Suceava care s-a vindecat de COVID-19: Am vrut sa ma vindec, am gandit mereu pozitiv

Judetul Suceava este cel mai mare focar de COVID 19 din tara. Sunt peste 700 de persoane infectate, dintre care 500 se afla internate in Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou. in haosul din ultimele saptamani a rasarit si o raza de speranta. Primul pacient infectat s-a vindecat, dupa ce a urmat un tratament. continuă pe Adevărul

Primul pacient al Spitalului Judetean Suceava care s-a vindecat de COVID-19: Am vrut sa ma vindec, am gandit mereu pozitiv

Primul pacient al Spitalului Judetean Suceava care s-a videcat de COVID 19 este medicul infectionist Olguta Sturdza.

Decizie de ultima ora! Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Medicii implora ajutor

Veste soc pentru sistemul medical! in cursul serii de ieri, 1 aprilie, noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Pana in acest moment, 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Cine sunt doctorii care .

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical Doina Ganea Motan au demisionat, miercuri, in conditiile in care 200 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, potrivit Monitorului de Suceava.

CORONAVIRUS |Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat la o saptamana dupa numirea in functie. Ministrul Sanatatii merge la Suceava (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical, Doina Ganea Motan, au demisionat miercuri seara de la conducerea unitatii medicale. Plecarea lor vine la o saptamana dupa ce au fost.

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava - mangerul Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan - a demisionat miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID.

Orban: Managementul Spitalului Judetean Suceava, asigurat de o echipa de medici militari cu experienta

Managementul Spitalului Judetean Suceava va fi asigurat de o echipa de medici militari cu experienta, a declarat premierul Ludovic Orban la inceautul sedintei de Guvern.

Dubla tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judetean Suceava: sotul si socrul, rapusi de coronavirus

Directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Suceava, Doina Chirap, trece printr-o experienta ingrozitoare. Ea s-a infectat cu COVID 19 si se afla internata in unitatea medicala. Sotul acesteia a decedat, rapus de noul coronavirus. Din pacate, s-a stins, din aceeasi cauza, si tatal barbatului.

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa numai sase zile

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu sase zile in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa.

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa o saptamana

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu o saptamana in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa.

Cine este barbatul suspect de COVID-19 care a fugit dintr-un spital din Cluj. L-ati vazut? - FOTO

Politistii clujeni fac un apel la cetateni pentru a depista un barbat in varsta de 37 de ani, din judetul Buzau, care a plecat din spitalul in care se afla internat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )