Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

B1 B1,
Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a. continuă pe B1

Halep, irezistibila: Simona e in turul III de la Australian Open, dupa un meci pe viata si pe moarte

Condusa cu 2-5 in decisiv de australianca Ajla Tomljanovici 72 WTA), constanteanca de 29 de ani a izbutit o revenire de poveste pentru a obtine calificarea in urmatoarea faza.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Sorana Cirstea, dupa victoria spectaculoasa cu Petra Kvitova: Am simtit ca pot sa o inving in turul III de la Australian Open, romanca da peste o finalista de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 68 mondial in tenisul feminin la ora actuala, a produs una dintre surprizele turului II de la Australian Open 2021, in noaptea de marti spre miercuri, cand a eliminat-ojucatoarea.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open

A debutat en-fanfare la Melbourne, dar mai e mult pana in a doua saptamana de concurs. Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea Australian Open, iar fostul campion Mats Wilander stie ce ii trebuie sportivei noastre pentru a se incorona campioana pe Rod Laver Arena.

Simona Halep, gata de Australian Open! Ce spune despre prima adversara

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a sustinut, sambata, conferinta de presa premergatoare debutului la Australian Open, luni, de la ora 10. 00, impotriva sportivei Lizette Cabrera 234 WTA).

Simona Halep, decizie bizara inainte de Australian Open! Cu ce rugaminte i-a surprins pe organizatori

Sportiva de pe locul 2 WTA a luat hotararea sa participe si in proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )